felicitari dada pt alegere!...abia astept sa te vad cu ea pe circuit
Golanca Mea B~36~LUA
Collapse
X
-
@mishu_mihai: multumesc mult
@fuguletz: nu mai ai rabdare? o s`o dau si de asfalt, stai linistit ca si asa ma simt ca pe vapor in ea si nu e Hummer e LUA. promitem amandoua sa avem grija una de alta
@iooon_cug: mersi mult si ma bucur ca iti place. asa cum am vorbit mai demult, cu prima ocazie am sa o bag pe circuit sa vad ce poatesigpic
Comment
-
LUA mea a facut azi un numar tare frumos de km, asa ca nu m`am abtinut sa nu pozez
cosmin CGK pe ride`ul lui mi`a laudat masina (poate sa o laude si aici ca nu ma supar) ca cica tragea bine cand s`a dat aseara cu un "1.6 16V". multumesc cosmine pentru apreciere, LUA s`a intimidat toata si s`a innrositsigpic
Comment
-
Intradevar ..pot sa afirm ca "LUA" trage bine ,atat pe ture mici cat si pe ture mari ...cel mai bine trage pe treapta a 3-a ... arcuri sunt necesare si anvelope cu talon mai mic ... asa ca dada te astept la montaj sa o trantim pe "LUA"
Apoi cum ai invatat de la mine sa te dai pe zapada o sa inveti sa te dai la liniutze...prima cursa as vrea sa fie , nu cu mine ca nu se poate ca elevul sa-si bata profesorul ... Canto , e dorinta mea sa fie primul tau oponent .
Comment
-
Deci i-ai facut Casco? Sunt tare curios cum trage un 1.6 16v, n-am condus niciodata, abia astept sa dau o tura mica.
Comment
-
@cos_min_i: astept cu nerabdare lectiile si cred ca temele pe care mi le pentru "acasa" o sa fie primele din viata mea pe care am sa le fac din placere asta inseamna ca tre sa gasesc portiuni drepte de drum...
@aleXpeed: nu Casco inca, e in pe drum aseara a fost o exceptie special pentru adi "1.6 16V"
@gmv97: ai dreptate, recunosc ca am mituit lumea sa`mi laude marfa, dar.....problema e ca pe tine nu te`am mitut si ai zis ca iti place cand ai mers cu ea (cu mine vroiam sa zic).sigpic
Comment
-
Citind aceste 2 pagini, un lucru este clar....cosmine....ori ai fost mituit, ori te are dada cu ceva la mana
Fataaaaa, sa o stapanesti sanatoasa, sa nu ai probleme cu ea, si pune-o la pamaaaant, apoi niste jante....stii tu ff bine ce ai de facut
sigpic
Comment
-
mersi gionik de urari normal ca stiu ce am de facut, la cati trantiti sunt in jurul meu trebuie sa iau masuri urgente nu?!?!?! o sa vina si jantele (dar ma decid greu la model)
legat de cosmin...bietul de el nu m`a mituit cu nimic si nici nu`l am cu ceva la mana. erau vreo doi aroganti pe aici care incurcau traficul da nu`i bag in seama. baietii aia cred ca duc lipsa de hartie roz )sigpic
Comment
-
E clar ceva e dubios....cred ca va aveti la mana unul pe celalalt, sau ati facut o alianta gen psd + pnl (acu sunt curios care e psd-ul dintre voi 2 )
Prea va acoperiti unul pe celalalt
In legatura cu jantele....sunt convins ca ai sa iti iei ceva frumos, minim pe 16" (sper), dar numa ia-le mai rpd
sigpic
Comment
-
Comment