Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

o sa fie si roz la un moment dat ..pentru ca urmeaza sa fie pancuita !

Comment

In seara asta LUA a facut primul pas real spre modernizare. A primit cadou leduri rosii pentru acele de la ceasuri (initial erau un roz-mov) si ledurile din consola. Pentru viitor sunt planificate si alte "luminitze" care s`o infrumuseteze.
      Multumesc lui Dsign si lui Soran pentru schimbarea de look adusa masinii si pentru ca m`au suportat cateva ore bune.
      Attached Files
      sigpic

Comment

frumos bordul astept h-r
        0.9 tce SL plus

Comment

oooooo...ai bord CA AL MEU.....sa fie primit.....hai cu harciliiii!!!!!
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

Sa o stapanesti sanatoasa si sa o plimbi multi km.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

lasa luminile ... matheo vrea sa te tranteasca ... cumpara arcuri ... )

Comment

A iesit frumos fatada centrala, arata bine, dar, tot mai frumos este al meu P:P (glumesc).

Ce se-ngramadesc baietii sa te-ajute la arcuri , frumos din partea lor. Cand ai sa ti le montezi cred ca in 15 minute vor fi sus pe masina . Mult mult succes!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

@iooon_cug: mersi mult. Vin si HaRcurile
                  @matheo66c: da da daaaa.....tu ai ceasurile ca ale mele si eu consola ca a ta
                  @B-53-SDP: multumesc mult, promit sa o plimb muuuulti km (fara incidente)
                  @cos_min_i: cum sa las „becele”? erau si ele importante nu? Saptamana viitoare o trantesc
                  @Eu4yas: da Cristi asa e, nici o masina nu se compara cu a ta ma bucur mult sa vad ca sunt inconjurata de atata lume care tine la mine si vor sa ma ajute sa`i cronometrez pe baieti in cat timp o trantesc pe LUA?
                  sigpic

Comment

Ia lasati voi cronometrul si lucrati cu cap... Sa va aduc aminte de suruburi rotunjite, imbusuri rupte si filete sficuite? Incet si sigur, in 2 ore sunt gata arcurile pe masinuta.

Fiindca aseara am desfacut cate ceva prin aceasta masinuta, am observat ca e tare curatica. Proprietarul de dinainte a avut mare grija si se vede asta peste tot. (In spatele panourilor din bord era mai curat decat la altii PE bord)

Mult succes, poate aduni si tu ceva premii anul asta la competitii
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Ia lasati voi cronometrul si lucrati cu cap... Sa va aduc aminte de suruburi rotunjite, imbusuri rupte si filete sficuite? Incet si sigur, in 2 ore sunt gata arcurile pe masinuta.

tomu stie

Comment

nu vrea nimeni sa te ajute pe tine ..toti o ajuta pe LUA ..nu intelegi ! Ti-a montat cineva leduri ? pentru LUA au fost ! ...vrea cineva sa te tranteasca ? Da. matheo ...dar restu vor sa o tranteasca pe LUA ... mai vrei exemple ???

2 ore e mult ... si fara suruburi rotunjite, imbusuri rupte si filete sficuite ...
                        Last edited by cos_min_i; 15 January 2010, 11:00.

Comment

Sa nu va aud ca v-ati grabit si apoi ca va veti plange. Va tin pumnii la contrele alea si la uleiul din cutie, sa nu patiti ca mine, hai ca stii 'dada). Iar cu penele de cauciuc la fel, eu unul nu cred ca mai trebuie sa vin cu a mea cand va modificati cate ceva la masini.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Foarte frumos bord ti-a iesit!abia astept sa o vad mai aproape de sosea!

P.S.-sa nu ii mai dai masina lui Cosmin ca ti-o strica!
                            sigpic

Comment

Sa o stapanesti sanatos si cumpara cat mai repede un set de arcuri H&R ca se merita.

Comment

Supercar , e masina de fata bre....
                                frumos lucrat ...dar dc alb ??

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google