Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

foarte frumos , ai grija cu ea acuma , sa nu te bazezi la maxim pe arcuri.

Comment

O tura nu m-ai luat si pe mine... te tin minte
      Sa le stapanesti sanatoasa.
      sigpic

Comment

Felicitari pentru achizitie......km cat mai multi fara probleme
        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
        sigpic

Comment

aia albastra e cea mai "joasa" :>:> marfa sa iti pui o perna pe scaun in dreptul rinichilor
          Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

@pirvu_alex: modificarile au inceput deja sa apara, asa cum bine ai vazut aseara mersi mult si astept ceva schimbari si la tine, ca doar ai de unde sa te inspiri
            @dsign: multumesc pentru link`uri. Jantele arata intr`un mare fel si cred ca o sa dea super bine pe LUA. Nu trebuie nici sa apostrofezi atitudinea mea si nici faptul ca imi placeau acele Borbet`uri. Cand am zis de bani, da intr`adevar mi se pare cam mult la momentul actual, dar sper ca pana in primavera sa fac in asa fel incat sa le pot achizitiona (sau, de ce nu, sa le primesc cadou de ziua mea). Iti multumesc pentru implicare si pareri, sti foarte bine ca tin cont de ele.
            @aleXpeed: daca ma apuc sa caut jante si implicit sa strang bani pentru ele, fii sigur ca nu o sa existe replica “altele imi plac mai mult”. Pana acum am gasit cateva modele care sa`mi placa, dar erau frumoase doar asa in poza si pe logan sigur nu dadeau bine….parerea mea. Tocmai d`asta am cerut si alte pareri mult mai experimentate in domeniu. Arcuriele sunt deja pe masina doar ai vazut aseara
            @Thejok3r: ce cutie? Care cutie?
            Ps: dsign nu e deloc prea dur. Repet ii apreciez implicarea de care da dovada.
            @dsign: repet nu am spus ca nu am bani de jante de calitate. Daca era sa ma iau dupa bugetul actual ma prezentam cu niste jante sh cu tot cu gume, dar nu asta e dorinta mea. Caut ceva frumos, de calitate, care sa dea bine pe masina si in functie de ce gasesc strang bani. Jantele de Prestige, intr`adevar arata bine si tocmai d`asta am hotarat sa le pastrez pentru iarna (tre sa iau gume de iarna)
            Arcurile deja sunt sus pe masina tot ce e posibil sa fi fost penultima persoana care le`a achizitionat
            @cos_min_i: hehehe, astea`s doar o mica parte din pozele facute. Era si normal sa pozez tot ce se intampla la masina mea mersi mult inca o data
            @matheo66c: nu`s chiar atatea poze, doar 111 in total mersi mult
            @Thejok3r: nu returnez nimic normal ca arata bine lasata, am intrat si eu acum in randul lumii, parca seamana a masina acuma, nu a vapor
            @b76sbl: mersi arcurile au fost 636lei de la racing Nick
            @Canto: ce numar smecher mi`am tras sau ce masina smechera si`a tras matheo?? Cum se interpreteaza asta?)
            @CataFOF: normal ca nu ma bazez pe arcuri si incerc sa am grija…..
            @fane1990: o sa vina si momentul mult asteptat nu au intrat zilele in sac si nici din club nu fug multumesc mult
            @gmv97: mersi mult de tot
            @pirvu_alex: daaaaaaa……tre sa caut niste pernitze pentru rinichi k deja i`am zdruncinat rau aseara
            sigpic

Comment

Ar trebui de-acum sa inveti sa eviti gropile, liniile de tramvai, baltoacele, pentru ca te cam dai tare prin ele... Am observat eu cand ma mai plimbai cu buburuza.

Alege-ti din timptraseul catre destinatie, in functie de strazile cu mai putine gropi. Eu cam asa fac. Sper ca ati pus bucsele cum trebuie.

Trebuia sa-mi ziceti si mie, va aduceam caprele...
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Frumos don'soara frumos. Sa le stapanesti sanatoasa si .. uzura placuta trantitoooooooo.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

am observat ca in ultimul timp in bucuresti , a dat o boala printre loganisti , se manifesta foarte rau , in ideea ca loganele merg pe strada ca si cum ar fi incarcate la maxim , soferii ( soferitele ) , se dau jos cu slabe dureri de spate , si ceva probleme la gat .. de la acceleratie ...

bv bre dado

Comment

Bine ai venit in clubul celor cu suspensie.

Sa o stapanesti sanatoasa si sa o plimbi cu placere si fara gropi.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Originally posted by dsign View Post
                      Sper ca ati pus bucsele cum trebuie.
                      Mi-a spus Cosmin ca nu le-au repozitionat. Cand faceti operatiunea "repozitionarea" sa ma anuntati si pe mine.

'dada, felicitari, you're oficially pimped. Arata foarte bine asa joasa, ai grija cum mergi ca mai patesc sa injur gropile patriei si nu-i bine.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

@dsign: ceva imi spune ca trebuie sa`mi schimb stilul de condus. ieri am fost cea mai cuminte soferita la intanlirea sinelor de tramvai traseu cu mai putine gropi zici? aicisa la noi in bucale rasar gropi de la o ora la alta te anuntam sa aduci caprele, dar erai ocupat ieri
                        @Eu4yas: mersi mult trantitule in sfarsit vorbim de la acelasi nivel cand ne intanlim in trafic)
                        @skandal: ai dreptate....boala e foarte grava si inca nu s`a gasit un vaccin pentru ea...recunosc, am fost avertizata sa ma feresc de acest virus, dar nah....l`am luat...cred ca e de la cola si seminte
                        @B-53-SDP: mersi mult
                        @aleXpees: mersi frumos eu am renuntat de mult sa injur gropile patriei....energie consumata aiurea
                        sigpic

Comment

aveam capre dar e nesigur pe cricuri si eram obosit rau ... o sa vina si repozitionarea dada ...=) matheo =) sa se faca putin cald

Comment

sa le stapanesti cu placere d-soara `dada, cand mai ai nevoie de ceva stii pe cine sa anunti (nu pe altii de fac sarmale) . Arata mult mai bine masina asa, automat se tine mai bine pe curbe dar atentie la gropi. Sa folosesti cu placere H&Rcurile.
                            sigpic

Comment

@cos_min_i: vrei sa zici ca nu erai in apele tale, te suparase cineva si nu ai vrut sa spui, nu ca erai obosit. de trantit, mi`ati trantit`o pe LUA (sper sa nu se inteleaga altceva), astept si repozitionarea cat de curand
                              @fuguletz: normal ca stiu (or fi iesit bune sarmalele alea ) pana sa vad cum e in curbe cu arcurile noi, o sa vad maine cum se comporta la urcatul si coboratul bordurilor si implicit senzatiile tari ale rinichilor si ficatului
                              sigpic

Comment

Incearca sa NU mai urci borduri, sau daca trebuie, cauta-le pe cele joase
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google