Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pfoaaa....... ~X( sa fiu un pic glumet : bine ai venit in clubul celor sifonati (eu, jokerul acum si tu )

imi pare rau pt incident sper sa ai minim de avarii ...........Minim am spus si sper sa se rezolve cat mai repede
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• off ce naspa...si eu am aceasi problema da pe fata sper s-o rezolvi repede
      sigpic

Comment

• @alex: mersi mult, si eu sper sa se rezolve repede si cu minime avarii, problema nashpa e ca am de alergat nu gluma sincer chiar nu tineam mortis sa intru in clubul celor sifonati ) poc poc
        @geo: ne plangem unul pe umarul celuilalt? asta e se mai intampla. si eu iti doresc sa`ti rezoli problema cat mai repede
        sigpic

Comment

• e treaba simpla! mai greu e pana o bagi in service ca apoi in 3 zile lucratoare, masina e gata! puntea nu are nimic. se vedea daca era roata spate stramba...
          Capul sus..ca nu esti nici prima nici ultima...
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Nasol Dado...dar fierul e fier, se face.Si io zic ca nu are mare lucru...cat despre punte nu poate fi vorba,e prea usor atinsa ca sa o afeteze.
            P.S.-te iau cu placere la mine in masina daca nu o faci pana atunci...
            sigpic

Comment

• nu ne plangem, da cunosc sentimentu ) mor cand ma uit si imi vine sa l omor pe ala care a facut-o ) jocker zice bine, da numai cand te gandesti ca tre sa stai fara ea cateva zile, deja o iei razna
              sigpic

Comment

• lasa mai ca nu-i nimic grav, se rezolva, asa se mai intimpla cite odata, bine ca nu a fost mai grav, fieru-i fier se repara, bine ca nu ai patit ceva

Comment

• @jokeru: mersi de incurajare. partea proasta e ca vinovatul are rca la carpatica si e ceva mai complicat.
                  @dragos: fieru` se indreapta nu`i asta problema, eu nu cred ca aveam mai mult de 25-30km/h ca abia plecasem de la stop, ala a intrat cu viteza in mine ca nu m`a vaztu si o mai si accelerase sa iasa din gropi
                  ps: mersi mult
                  @geo: de cand cu nametii astia de prin bucuresti ma plimb cu ratb`ul deci nu`i asa grav pot rezista cateva zile fara golanca
                  @shao: nici n`avem cum sa patesc ceva dar imi pare rau de masina iti dai seama si de timpul pierdut sa rezolv.....da ma fac eu mare
                  sigpic

Comment

• imi pare rau...pentru LUA ..nu e nimik grav..nu avea cum de la o asemenea indoitura sa-ti afectezi puntea spate ..iti spun sigur ..eu am mers 4 luni cu o indoitura mai adanca si in 4 ore a fost gata.. tu sa fi sanatoasa!

Comment

• Ma bucur ca-i spui tocmai prietenului tau Dani (care lucreaza in service, cu asiguratorii) ce ti s-a intimplat. NOOOOT!!!

Am un hint despre un service adevarat.

Cu aripa spate nu-i gluma, daca nu e facuta cum trebuie, o ia rugina instant. Si asta nu-i ca aripa de fata, sa zici ca o schimbi. Atentie.
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• dada ne pare rau, si are mare dreptate dani, sa nu te grabesti cu aripa spate ca nu merita. Ne pare rau .
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• Lasa 'dada ca se face, tu sa fii sanatoasa, oricum nu este sifonata grav dar nici bine nu arata. Cu totii avem un onduleu sau o lovitura mai zdravana, lasa ca o faci tu. Cand faci aripa, dupa ce ti-o indreapta meseriasii si ti-o finiseaza, sa ma anunti si pe mine cat costa revopsirea ei (a mea pe dreapta spate are o dunga mai lunga care a inceput sa se transforme in rugina unde a fost julita in trecut + nitcaiva rugina la busonul de GPL, decat sa o stric eu romaneste mai bine o revopsesc toata desi nu-mi surade ideea). Se repara ea si ca sa fii cat mai sigura de punte, sa duci janta aceea la echilibrat si sa ii faci o evaluare la o geometrie auto!!
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Nasol ca trebuie sa o bagi in service pentru tinichigerie ...dar se rezolva.....in legatura cu rugina are dreptate Dani.....trebuie sa cauti un service serios
                            In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                            sigpic

Comment

• Imi pare rau de ce vad, lovitura nu e rea, nici vorba de punte, trebuie o atentie sporita la refacerea aripii, cat despre janta daca este zgariata eu cred ca ar trebui data la schimb, ce sa mai faci cu ea zgariata asa ?
                              E un pic de alergat dar asta este, se mai intampla ...

Capu' sus si gandeste-te ce poti sa mai pui pe ea, bara cum e ? E zgariata ? Poate-i trantesti una de faza 2, asta daca iti place!
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• @cosmin: mersi....azi ii fac o diagnoza sa ma asigur ca nu e nimic cu puntea, dupa care astept sa imi fac dosarul de dauna......nervii sa ma tina
                                @danny: tinem legatura, nu avea sens sa te sun aseara fara sa stiu ceva sigur. intai sa rezolv cu dosarul de dauna de la carpatica care nu au decat un singur birou de constatari. poveste lunga. in clipa in care am dosarul cu service`urile cu care colaboreaza carpatica am sa te sun sa iti cer pareri. mersi mult
                                @MVP: mersi mult, nu am sa ma grabesc, nu vreau sa fac treaba de mantuiala o sa am grija
                                @alex: am sa te (va) tin la curent cu tot ce se intampla cu LUA. geometria se face azi
                                @gmv: mersi de sfaturi, am sa intreb si eu ce service`uri imi recomandati
                                @cristi: trebuie sa tin capul sus nu? mergem inainte cu tupeu. bine macar ca vinovatul e baiat de treaba si nu`mi da batai de cap
                                repet, fierul se indreapta, dar cred ca am nevoie de nervi de otel pana ma vad cu dosarul de dauna in mana.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google