naspa rau dar asta e capu sus se repara dar o sa fie mai dificil depinde de meserias
Golanca Mea B~36~LUA
Collapse
X
-
@sli_waz si MirCip : va multumesc. stiu ca totul se rezolva cu atat mai mult un fier.
Ieri LUA a fost dusa in service pentru linistea mea sufleteasca, i s`a facut geometria si este perfecta, deci (asa cum ati spus toti) puntea spate nu a avut de suferit in urma loviturii. Daca masinutza mea si`a petrecut ziua in service, a primit o atentie deosebita si i s`a facut si revizia de 30.000km (de fapt cam 29.850km), cu schimb de ulei Mobil, filtru de aer si filtru de ulei. Placutele de frana sunt in stare buna, deci mai merg folosite o perioada.
Aseara, dupa multe discutii cu vinovatul, am mers la politie, si am declarat accidentul, deci acum o pot repara fara dureri de cap Saptamana viitoare sper sa fie gata reparata si frumoasa, pregatita pentru intanlirea de la Brasov
Le multumesc inca o data tuturor celor care au fost alaturi de mine, m`au ajutat, m`au sustinut si m`au invatat ce sa fac (asa e cand esti mic si neexperimentat asculti sfaturile celor deja patiti )sigpic
Comment
-
-
....nasol incident...pacat ca sunt multi...care habar nau sa circule cu masina...vinovati nu sunt ei......cei care le dau permisele...sunt cei mai vinovati...am avut si eu acum cateva zile un accident...a venit ..unu de pe linia de tranvai care a tras dreapta de volan si ma luat direct in portiera.....fara nici o ezitare.....
Comment
-
imi pare rau azaburi pentru masina ta. nu stiu ce e in perioada asta, dar pe multi i`am auzit ca au avut accidente (usoare, dar cu multe batai de cap). cred ca starea perfecta a drumurilor din bucuresti este cauza. noi sa fim sanatosi, ca masinile se indreapta elesigpic
Comment
-
LUA mea a facut duminica trecuta 30.000kmsigpic
Comment
-
mulţi înainte dada, sărbătorim şi noi în week-end 40.000, dau un suc la întâlnireLast edited by aleex_costy; 24 February 2010, 13:12.
Comment
Comment