Reusesti sa vii cu ea la Brasov ?
Golanca Mea B~36~LUA
Collapse
X
-
LUA a iesit din service si acum e ca noua. e tare frumusica Parca nu a avut nimic. Ii multumesc SDP`ului pentru ajutorul acordat si pentru prietenia de care a dat dovada. Raman datoare
Daca tot am iesit azi pe strazi cu ea, cineva s`a gandit sa`i faca un mic punk`d (a se citi cosmin si viperutzu). Nu au fost decat doua servetele la stergatoare, o nimica toata slabut baieti, slabut pentru atata lucru, nici nu i`am facut poze, dar le astept pe ale baietilor
Zilele trecute, golanca mea a primit cadou de la Fane un suport de numar cu logan club pentru care ii multumesc mult. Este deja pus pe masina si sunt tare mandra de el.
Si in final revin cu un raspuns pentru Cristi si anume ca da, merg cu LUA la Brasovsigpic
Comment
-
a iesit foarte bine lucrarea... ai mers pe mana buna ..SDP ... in legatura cu servetelele ,mi-a fost mila ca era prea curata ... urmatoarea data iti promit ca nu te mai iert..un bax de hatie consum pe LUA ...si o sa zici grosut baieti grosut
Comment
-
Si poaze? Nu avem Poaze? Ti-a vopsit toata aripa? Cat a costat in total, vopsea+manopera?
Comment
-
@Fof: mersic fratelo, si eu ti pup sa vezi ce arogante o sa faca LUA pe serpentine, fruuuuum fruuuuummm
@alex: si eu astept pozele de la viperutzu sa vad cum s`a chinuit cosmin sa faca punkd cu doua servetele o sa fac poze cu LUA la aer curat de muntesigpic
Comment
-
frum frum frummmmmmm.....
@cristi stai linistit ca nu te pot depasi vreodata la arogante stiam eu ca te bucuri pentru LUA
@sdp: si eu abia astept....doar e 16v presimt ca serpentinele se vor speria si o sa se indrepte drumu, iar maine cand apar arogantii din schimbul doi n`o sa mai aiba pe se serpentine sa`si testeze pedala de acceleratie
@cosmin: sunt cea mai cuminte stii binesigpic
Comment
Comment