Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Va pupa tata, dar antena nu mai e la mine, am fost "scuturat" de ea
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• ce oameni frate...... )
      mersi nenea sorin de aprecieri
      sigpic

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=dBGo0ii3I5U - filmuletul de la indemanare

Cum ai putut ma Cristi sa furi antena? Ce sa mai... oameni fara caracter... in locul ei te lasam fara jante la masina!

Si inca 2 poze de la mine.
        Attached Files
        sigpic

Comment

• Ma uitam la prima poza de la Gicu , ce bine-i statea cu antena inainte
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• @iamagi: multam fain pentru poze si filmulet eu il lasam pe Cristi fara masina cu totul, dar m`am gandit ca mai are nevoie de ea))
            @cristi: arogant mai esti, oricum LUA e frumoasa si fara antena
            sigpic

Comment

• Felicitari pentru alegerea ta. S-o stapanesti sanatoasa si fara incidente pana te plictisesti de ea!
              Am o intrebare... HaRcurile, cum le zici tu, le-ai pus pe amortizoare stock?

PS: Daca tot ati prins "gustul" indemanarii veniti si la Arad?
              :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Multumesc mult de urari. H&R`urile sunt puse pe amortizoare stok, asta momentan, intr`un viitor indepartat sunt si amortizoarele pe lista de imbunatatiri, dar fac si eu cat pot si cu ce fonduri pot ;)
                In legatura cu Arad`ul, as fi venit cu cea mai mare placere, mai ales ca am prins gustul probelor de indemanare inca din toamna trecuta de la Iasi unde am si luat locul 4
                Am sa tin pumnii tuturor participantilor si am sa ma gandesc la ei
                sigpic

Comment

• sa ai grija de ea..si sa duci pana la capat tot ce ti-ai propus! bafta!
                  sigpic

Comment

• asa dada..lauda-te cu locul obtinut la iasi! data viitoare cand vi la iasi tre sa urci macar pe 2 ;)
                    0.9 tce SL plus

Comment

• @katalin: multam fain nu ma grabesc, vreau sa iasa bine tot ce mi`am popus
                      @ionut: da da daaaaaaaa da de ce nu vrei sa am vezi pe locul 1 ?))))) raule
                      sigpic

Comment

• cum sa nu vreau sa te vad pe 1!dar am zis asa...macar pe 2 daca nu pe 1 :P :P !
                        mai ales ca acum ai capatat si experienta cu loganul:P
                        0.9 tce SL plus

Comment

• Aseara LUA a ramas chioara de un far (stanga), dar prietenii Loganisti m`au ajutat imediat ce m`am plans de problema, dupa care lui nenea Gigi (GGI multam fain) i s`a facut mila de lacrimile mele de crocodil si mi`a facut cadou o noua antena, de data asta ceva mai mica decat cea de dinainte.
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Astazi LUA a mea a facut 31mii km.....sa`mi traiasca si sa ma plimbe inca multi km de aci inainte
                            si pun si doua poze cu o parcare de maestru.....mie imi cam statuse inima cand am vazut ca e parcata la milimetru de copac.....
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• aaa...da, misto parcare )))
                              0.9 tce SL plus

Comment

• nu e parcare de maestru , e bulan cat cuprinde

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google