Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zici tu Cata ? Iti spun eu ca nu e bulan si noroc trebuie doar sa stii cum sa invarti de volan la copacul ala.
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
      nu e parcare de maestru , e bulan cat cuprinde
      E photoshop ....

Multi km fara probleme in continuare Dada ...
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• multi km in care sa te bucuri de masinuta

Comment

• @Cristi: nu e deloc trucata poza in nici un program. daca esti curios fa o vizita prin colentina la SDP sa vezi ca asa o parcheaza mai mereu.....acolo e locul lui de parcare
          multam de urare
          @PCH: multumesc mult, si tu de masinuta ta
          sigpic

Comment

• este trucaj, clar...uitati-va in prima poza , cum flacara violet pleaca din spate, de langa stop, spre trunchiul copacului....
            Sa-ti traiasca LUA , sa te duca si sa te aduca in siguranta. LUA rulles

Comment

• revin cu cateva poze cu o parcare la milimetru, de data asta masina e alta, soferul acelasi
              si o poza cu noul amortizor care va fi pus pe masinuta in cel mai scurt timp. il astept si pe al doilea de la Mioveni de la fabrica. Multumesc SDP pentru ajutor, raman datoare cu un cico cu spuma de 2 degete
              Attached Files
              sigpic

Comment

• Tot la Monroe ajungeti....hihihii.
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• ce noroc ai avut la parcarea aia si frumoasa masina!

Comment

• Nu e noroc, stie sa foloseasca oglinda si are exersata miscarea de ceva timp daca ala e locul lui felicitari oricum, este de admirat maestria si
                    Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• amorizoare?
                      Sunt gata?
                      Asa de repede?
                      Bafta !!!
                      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• @alex: da tati tot monroe...da originale
                        @cosmin_BR: nu e noroc e stiinta.....multam de apreciere, masina e a lui SDP, da ii transmit
                        @mikelangelo: asa e.....cred ca niciodata nu o sa ajung sa parchez singura asa parcare meseriasa se numeste
                        @sibianu: da amortizoare stanga fata e curs si il schimb pe garantie, si din vagile mele cunostinte trebuie schimbate amandoua, d`aia am luat inca unu sa le pun pe amandoua pe masina. cred ca a facut buba pe minunatul drum de la regionala asta e....bine ca inca sunt cu ea in garantie
                        sigpic

Comment

• Stai sa inteleg, un amortizor vine de la fabrica, original, ma rog, adica pe ulei sau tot Monroe? Ca deja ai un Monroe. Sau faci o corcitura, un amortizor pe gaz si altul clasic. Pune Dacia Monroe pe Loganuri? N-as crede...

Comment

• NU Dacia o sa dea unul pe ulei mai mult ca sigur dar nu-i problema ca mai cumpar unu si pe cele doua pe ulei le i-au eu si le intaresc si scurtez si le pun pe masina mea.

Dar ca sa nu il pierd pe cel de pe garantie am facut acest compromis.

Comment

• E bine asa, atunci mai luati un Monroe pentru 16v si ati incheiat balciul pe fata.

Comment

• Pai asa o sa facem asta ca sa fie bine ca sa nu fie rau.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google