If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
va multumesc tuturor pentru aprecieri si sincer ma bucur ca va place LUA incaltata. am avut mari emotii cu aceste jante, sincer, cand le`am vazut in casa nu mi`au spus mare lucru, dar pe masina parca imi plac din ce in ce mai mult.
@MishuRS: mersi fain eu nu prea vreau sa renunt la grila fata in favoarea plasei...
@mario: le ud normal ca le ud cu o cola (sa nu rugineasca )
@MVP: jantele le`am gasit de vreo luna, dar daca ai stii ce cearta am tras cu cei pe care mi i`ai recomandat te`ar lua inima
@jokere: intr`adevar ar arata demential cu alte gume, dar cum bugetul nu mi`a permis sa fac si aceasta investitie, am zis ca anul asta sunt bune si cele actuale, poate la anu iau unele noi si care sa se potriveasca.
Trebui musai 195 cu 50 si e trenduala ... Le ia fata cauciucul acum, un pic mare, dar sunt convins ca le rezolvi. Sa vezi ce dai cu ea de pamant daca pui dimensiunea de mai sus!
Sa le stapanesti sanatoasa dar, cel mai mult imi place ca esti ambitioasa si cred ca esti singura fata de-aici care a investit in Logan.
@Canto: mersi. iti plac mai mult live decat in poze?
@Cristi: iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase pe care mi le`ai scris. in plan sunt acele dimensiuni de cauciucuri, dar nu in momentul asta
@Sandu: mersi. o sa am mare grija
@icstrem_no1: jantele sunt facute cadou si sunt luate de la TOPGEAR (din Iasi). doar montajul a fost facut la LASSA
@Ady: mersi mult, si inca o data mii de multumiri pentru ajutor. un baiat de nota 20
@Alex: asta mi`am dorit gri cu gri. si ma bate gandul sa vopsesc tamburii si etrierii rosii, deoarece si in interior se pregatesc lumini de aceeasi culoare.
@PCH: mersi mult
@joker: sa traiti, multam fain pentru poze....pacat ca e cam (mult) murdarica
@cosmin: mersi mult. ramane sa vorbim si poate ai niste oferte bune si o si incaltam mersi de oferta
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment