Golanca Mea B~36~LUA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• foarte frumos..bafta la modificari....
    http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• foarte tare toba roz
      vopsitorie preturi bune

Comment

• Toba...da...masina da...super tare...dar toba e pusa intr-o parte?
        sigpic

Comment

• Nu e pusa intr-o parte e unghiul din care au fost facute pozale si filmuletu.

@`dada: Cu placere si alta data dar sa te inveti sa mergi si tu fara silencer ca se aude foarte smecher.

Bafta la concurs.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• va multumesc mult pentru aprecieri si ma bucur ca va place masina mea
            asa cum a raspuns si SDP inaintea mea, toba e la locul ei, poate parea intr`o parte din cauza pozelor sau din cauza culorii
            sigpic

Comment

• Imi place ca sunt si fete care sunt pasionate de mult zgomot si de modificari facute cu mult gust . Felicitari si mult succes la tot ce ti ai propus tu. Numai bine
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• multumesc mult Christnacht. chiar mi-am dorit sa am o masina modificata cu mult bun gust si finut. "vinovati" sunt colegii bucuresteni care m-au ajutat sa aduc masina in forma de acuma si chiar le multumesc, poate de capul meu nu faceam atatea
                sigpic

Comment

• frumoasa toba dada, sa ai parte de ea, aproape se aude ca a mea, poate vi cu masina la sibiu la nationala sa vedem diferenta?
                  inca o data succes la campionat, daca erau permise mai multe participari ne intreceam in zgomote.
                  Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• mersi mult VYP, dar din pacate nu am cum sa ajung la regionala de la Sibiu dar poate in vara asta am sa dau o fuga prin zona si atunci ne vom intrece in zgomote de tobe
                    sigpic

Comment

• mai voi luati masinile astea doua si veniti la mare, lasati vrajelile:P
                      sigpic

Comment

• Deci, 'dada, trebuie sa dai muzica mai tare in masina, caci altfel n-o prea mai auzi, si sa vorbesti putin mai tare!
                        Bravo!!!!!
                        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• @xxxgeoxxx: la mare vom veni....in constanta si doar cu una dintre masini, daca vrei putem face o intanlire intr`o seara ca tot apare si Loganu

@sibianu: in vara asta sper sa apara si muzica si atunci chiar o sa fiu nevoita sa vorbesc tare si poate ajungem si la sibiu prin septembrie toate cele bune!
                          sigpic

Comment

• Eu acum am vazut pozele ....deci clar o sa iti fac concurenta cu a mea toba mov
                            In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                            sigpic

Comment

• dadadadada....... Nu o sa iasa ca nu sunt eu la volan.

Bravo dada se stie cine are toba cea mai tare si cea mai colorata.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• super atunci..o sa l pun pe loganu sa ma anunte
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google