foarte frumos..bafta la modificari....
Golanca Mea B~36~LUA
Collapse
X
-
-
Imi place ca sunt si fete care sunt pasionate de mult zgomot si de modificari facute cu mult gust . Felicitari si mult succes la tot ce ti ai propus tu. Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
multumesc mult Christnacht. chiar mi-am dorit sa am o masina modificata cu mult bun gust si finut. "vinovati" sunt colegii bucuresteni care m-au ajutat sa aduc masina in forma de acuma si chiar le multumesc, poate de capul meu nu faceam atateasigpic
Comment
-
frumoasa toba dada, sa ai parte de ea, aproape se aude ca a mea, poate vi cu masina la sibiu la nationala sa vedem diferenta?
inca o data succes la campionat, daca erau permise mai multe participari ne intreceam in zgomote.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Deci, 'dada, trebuie sa dai muzica mai tare in masina, caci altfel n-o prea mai auzi, si sa vorbesti putin mai tare!
Bravo!!!!!
Comment
-
@xxxgeoxxx: la mare vom veni....in constanta si doar cu una dintre masini, daca vrei putem face o intanlire intr`o seara ca tot apare si Loganu
@sibianu: in vara asta sper sa apara si muzica si atunci chiar o sa fiu nevoita sa vorbesc tare si poate ajungem si la sibiu prin septembrie toate cele bune!sigpic
Comment
Comment