Nou Membru

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nou Membru

Sunt un membru mai nou in club si o sa va trimit poze cu masina mea,va rog sa imi spune-ti parerile oricare ar fi ele,daca ma acceptati in club cu asa ceva si de asemenea pareri despre cum ar arata masina asta in viziunea voastra.
    De asemenea userul CIUMEG a fost ales pur si simplu,niciodata nu m-am considerat un ciumeg.
    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

mergi in sectoru my ride acolo postezi pozele cu masina ) aici ai gresit cu postu
    sigpic

Comment

scuze nu prea stiu as folosesc chestia asta,acum invat,nu va suparati.

Salutari pentru Cristi Streulea
      Last edited by leo_negrescu; 14 January 2010, 23:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

salutari si tie
        intri aici My Ride

apesi butonul , dai un nume la noul thread. scrii despre masina ta, pui poze.
        ca sa pui poze, uitate aici
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

salut ciumeg....toata lumea este acceptata in club .. nu conteaza ca unu are masina stock iar altu tuning extrem...conteaza sa fii om civilizat si sa ii respecti pe colegii forumisti ..daca ai placere poti participa si la intalnirile logan club craiova unde vei intalni membri de treaba...pe timp indelungat se vor lega niste prietenii foarte stranse ( vb din propia experienta )
          Ca sa incarci o poza pe topicul my ride faci asa > GO ADVANCED > GESTIUNEA ATASAMENTELOR > SELECTEZI POZA - dai incarca astepti 1-2 min (depinde de viteza la net si dimensiunea pozei/pozelor ) apoi dai reply ! succes cu acomodarea

Comment

e da suferi putin... fara suparare... bine ai venit ciumeg iate de mana cu fanebaros si alti fitipalzi dastia...

PS. te-am testat daca ai simtu umorului eu lucrez la sectia de psihologie , fac testarile psihice si imi dau avizu... asa ca pe parcursu activitatilor tale pe forum o sa tot dai de mine si o sa te testez
            PS.2 ai grija la unu cezar ala e cu virusi e periculos.
            Last edited by SoNyKeL; 15 January 2010, 08:58.

sigpic

Comment

liniste si aici

sigpic

Comment

poai daca bagi frica in oameni....
                hai domnu baga poze sa vedem bijuteria ta, chit ca e stock, asa am inceput majoritatea pe forum
                Life is short...play more!
                http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

poze...poze...poze

Comment

Salutarii multe....

De asemenea salutari pentru Cristi Streulea,am sunat de doua ori dar nu mi s-a raspuns.Poate sunt insistent.
                    Last edited by leo_negrescu; 1 March 2010, 23:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

@CIUMEG- Baga poze cu masina, dom'ne!
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

da, man, baga poze, ca de-aia e "my ride". salutari ne transmiti la discutii generale, intalniri in trafic, etc. hai, sari cu pozele
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

sau doua http://www.loganclub.ro/forum/loganul-t20214p2.html

Comment

am bagat http://www.loganclub.ro/forum/loganul-t20214p2.html

Comment

Vad ca ai doua topicuri deschise la My Ride...pe unul il inchidem...adica pe acesta.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google