In curand pe strazile din Constanta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In curand pe strazile din Constanta

Faruri modificate Light High ... in curand pe strazile din Constanta *CT-24-VID*
    Attached Files
    sigpic

misto ideea cu farurirle si te asteptam la intalnirii , dar permite-mi sa fiu carcotash...
    daca urmareai conturu de jos adica linia de jos gen audi sau nu stiu unde am vazut...
    sau acolo nu aveai cum sa strecori ledurile???

sigpic

Comment

WOWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super Tareeeeeeee!!! sunt incantat si deadreptul impresionat.....Felicitari
      Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

oricum aici se deosebesc adevarati pasionati de tuning si masini si fara sa supar pe nimeni , adica omu a facut cu mana lui , nu sta si cumpara de prin magazine chinezisme bine desi farurile sunt cumparate , faza ca a aranjat ledurile frumos tot respectu , dar astept mai multe detalii...
        Cum ai prins ledurile?Cu socluri?Ai dat ``sticla`` farului jos???

sigpic

Comment

super ideea.. bv.. esti meserias....o singura chestie ma deranajat.. mai sterge si tu motoru ala ca arata oribil..
          sigpic

Comment

Daca tot ai desfacut faru sa pui ledurile alea , ai schimbat si cerculetele sa nu mai fie galbene ? si lupele cu unele de megan sa vezi si pe unde mergi...?
            Ara bine asa , va fi tot pozitie ?
            sigpic

Comment

pt SoNyKel - Am desfacut farul in 3 bucati, toata treaba sa facut pe bucata din mijloc - am perforat-o si introdus ledul fortat in gaura, led de 8mm (alb rece) rezistenta de 680 ohm si legaturile in paralel (ori cum sunt mai multe posibilitati) putin lac pt fixarea lor si cam atat.
              La angel eyes am pus leduri de 3mm alb rece si zilele astea ma gandeam sa cumpar si becuri albe pt faza scurta sa arate mai bine
              -Foli pt geamuri stie cineva unde as putea sa pun ? (ceva bun ca am vazut la uni folia pe luneta din 3 bucati) La multi ani!!! si un an nou plin de realizari
              sigpic

Comment

pe poporului ptr folii

sigpic

Comment

Nu-ti recomand pe cei de pe Poporului. Daca vrei ceva calumea vb dupa 7 Ianuarie.
                  , sunt cu ochii pe voi !
                  :thumbsup:

Comment

Originally posted by online24hh View Post
                    -Foli pt geamuri stie cineva unde as putea sa pun ? (ceva bun ca am vazut la uni folia pe luneta din 3 bucati) La multi ani!!! si un an nou plin de realizari
                    folie originala LLumar gasesti pe bratianu langa spalatoria Trompi

Comment

cand le vedem pe masina?chiar sunt curios cum vin.
                      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

si eu abia astept sa le vad,poate vine si el la intalnirile noastre din constanta

Comment

nota 10 pentru efort, asta e bricolajul adevarat

ce nu-mi place mie este ca ne tot chinuim sa copiem ce vedem pe la alte masini... adica aveam aici un far de ti angel eyes, copiat dupa bmw, si o lumina de tip Daylight Running , cum am vazut la Audi... O amestecatura, la fel ca salata Boeuf pe care o savuram zilele astea

Spor la treaba in continuare, chiar imi place
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

super bestiala ...........si eu aveam in cap asa ceva,dar nu aveam un cobai)...spor in continuare si asteptam sa vedem lucrarea terminata
                            sigpic
                            astra h 1,7 cdTI

Comment

eu am idei dar n-am indemanare , cu niste neon dala flexibil nu merge cumva facut conturul farului??? dar ma refer de jos adica incepand pana la coltul din stanga jos dupaia dreapta jos si dreapta sus conturat tot farul ca la audi... D oare s-ar putea face???

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google