Faruri modificate Light High ... in curand pe strazile din Constanta *CT-24-VID*
In curand pe strazile din Constanta
Collapse
X
-
oricum aici se deosebesc adevarati pasionati de tuning si masini si fara sa supar pe nimeni , adica omu a facut cu mana lui , nu sta si cumpara de prin magazine chinezisme bine desi farurile sunt cumparate , faza ca a aranjat ledurile frumos tot respectu , dar astept mai multe detalii...
Cum ai prins ledurile?Cu socluri?Ai dat ``sticla`` farului jos???
sigpic
Comment
-
pt SoNyKel - Am desfacut farul in 3 bucati, toata treaba sa facut pe bucata din mijloc - am perforat-o si introdus ledul fortat in gaura, led de 8mm (alb rece) rezistenta de 680 ohm si legaturile in paralel (ori cum sunt mai multe posibilitati) putin lac pt fixarea lor si cam atat.
La angel eyes am pus leduri de 3mm alb rece si zilele astea ma gandeam sa cumpar si becuri albe pt faza scurta sa arate mai bine
-Foli pt geamuri stie cineva unde as putea sa pun ? (ceva bun ca am vazut la uni folia pe luneta din 3 bucati) La multi ani!!! si un an nou plin de realizarisigpic
Comment
-
-
nota 10 pentru efort, asta e bricolajul adevarat
ce nu-mi place mie este ca ne tot chinuim sa copiem ce vedem pe la alte masini... adica aveam aici un far de ti angel eyes, copiat dupa bmw, si o lumina de tip Daylight Running , cum am vazut la Audi... O amestecatura, la fel ca salata Boeuf pe care o savuram zilele astea
Spor la treaba in continuare, chiar imi place
Comment
-
eu am idei dar n-am indemanare , cu niste neon dala flexibil nu merge cumva facut conturul farului??? dar ma refer de jos adica incepand pana la coltul din stanga jos dupaia dreapta jos si dreapta sus conturat tot farul ca la audi... D oare s-ar putea face???
sigpic
Comment
Comment