bine v-am regasit .. am patit o chestie la logan..mi s-au ars becurile din bord de la ceasuri :| cam naspa mai ales seara ca nu vezi kilometrajul.... unde gasesc becuri si cat de greu e sa le schimbi? trebuie sa demontezi tot bordul ca sa schimbi acele beculete?:|
My Ride LOGAN B-17-NSH
Collapse
X
-
-
Daca masinuta este inca in garantie dute la o reprezentanta gen dacoserv, roaga un inginer sa iti aprinda pozitita si sa rezolve problema. Daca nu mai este in garantie incearca la colegii de forum de la DaciaShop, ei se ocupa si cu modificari in alta culoarea a luminilor de bord. Daca sunt arse, au ei altele mai noi si mai frumoase.Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
dupa cum stiti ..am lovit un pic masina ...far crapat un pic...bara zgariata si capota un pic atinsa...am fost pna la urma la casco .. mi-a deschis dosarul de dauna..si mi-a zis sa ma duc la meridian de unde am luat masina ca altfel pierd garantia [nu stiu daca e asa sau nu] zis si facut...ma duc la meridian...zice ca dureaza 2 zile ..a durat 1 sapt .. in fine.....m-am dus sa o iau..intr-adevar e facuta bine ..nu se observa diferente de culoare...dar m-am uitat la nota de plata ... si am ramas wow .... de inlocuit un far, vopsit bara si capota ... a facut in jur de 2200 ron adica 22 de milioane ....
Comment
-
-
-
Comment