Prestige MAX

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prestige MAX

buna. bine v-am gasit. acesta e loganu meu prestige 2007, 67000km
    Attached Files

jantele originale le mai ai? daca da, le vinzi cumva?

Comment

foarte frumoasa masina..........chiar imi place mult .........sa ai grija de ea
      Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
      -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
      Silent Coat.

Comment

Frumos loganul.Aranjat bine.imi plac jantele. Ceva planuri de viitor? Mai pune detalii cu modificarile. La motor ai facut ceva?
        http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
        NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

Frumos Loganul, seamana cu al meu Prestige.....in afara de prelungirile puse de tine....
          Mare grija sa nu-l incarci cu prostii....mai repede pune niste arcuri H&R, ar da foarte bine...io am !!!
          Succesuri....
          sigpic
          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Foarte faina masina, imi place, culoarea e deosebita...la fel ca si a mea
            Folia de pe geamuri este omologata?

Comment

frumoasa masina imi place dar ai cam tiganito cu prelungirile alea de la spoilere pragurile sunt ok si mi se pare mie sau sunt albe prelungirile?

Comment

toti o lauda , eu pot sa-ti zic c-ai tiganito ca taximetristi ba chiar mai rau , aia au tiganit taxiurile care nu is prestige , e pacat de prestige c-ai pus porcaria asta de kit , daca tie-ti place e bine , mie unu nu .
                ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

Credeam ca numai eu sunt defect...
                  Scapa de prelungirile alea, de praguri, de vignetele de pe parbriz, de eleron, de ornamentul tobei si de parasolarele alea. Si cu jantele originale ce-ai facut?
                  http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=217

Comment

Intr-adevar nu prea se potrivesc prelungirile si nici eleronul tip M de pe portbagaj.
                    sigpic
                    https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                    http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

scuze ca am lipsit atat
                      merci de laude si de critici
                      jentile le-am vandut cand le-am luat pe astea
                      prelungirile nu prea imi plac nici mie deosebit de mult ideea frumoasa era trantirea cu niste arcuri sport si bari curate dar nu pot la mine in oras 70% e piatra cubica daca o cobor si rigida o rup si mie imi ies rinichi pe gura, cat despre eleron nu stiu daca aveti alta solutie in afara de tiganiile alea mari, si parasolarele sant de utilitate cand stai de 8 la 22 in ea
                      ornamentul la toba este TOBA SPORT
                      alte modificari, lucrez la bord, ceasurile cu lumina albastra ace rosii si toate butoanele albastre, va arat cand e gata
                      la motor nimic, eram pe cale dar m-am razgandit am facut resoftare la diesel si sincer nu-mi plac repercursiunile care au rezultat, deci ramane asa
                      merci inca o data

Comment

Salut imi poti spune ce marca sunt jantele si cum se cheama? Mersi
                        Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

e frumoasa masina....daca ai da jos prelungirile cred ca ar arata super!!!!
                          bafta

PS:in poza de la avatar arata super masina

Comment

@max2009 ingrijita masina si facuta cu gust. ai 2 loganuri? parca la intalnire ai fost cu un mcv dci.
                            sigpic #

Comment

sal

foarte misto masina imi place mai ales jantele si culoarea

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google