buna. bine v-am gasit. acesta e loganu meu prestige 2007, 67000km
Prestige MAX
Collapse
X
-
Frumos loganul.Aranjat bine.imi plac jantele. Ceva planuri de viitor? Mai pune detalii cu modificarile. La motor ai facut ceva?http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
NT 90 RDD + NT 90 DDR
Comment
-
toti o lauda , eu pot sa-ti zic c-ai tiganito ca taximetristi ba chiar mai rau , aia au tiganit taxiurile care nu is prestige , e pacat de prestige c-ai pus porcaria asta de kit , daca tie-ti place e bine , mie unu nu .''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
Credeam ca numai eu sunt defect...
Scapa de prelungirile alea, de praguri, de vignetele de pe parbriz, de eleron, de ornamentul tobei si de parasolarele alea. Si cu jantele originale ce-ai facut?
Comment
-
scuze ca am lipsit atat
merci de laude si de critici
jentile le-am vandut cand le-am luat pe astea
prelungirile nu prea imi plac nici mie deosebit de mult ideea frumoasa era trantirea cu niste arcuri sport si bari curate dar nu pot la mine in oras 70% e piatra cubica daca o cobor si rigida o rup si mie imi ies rinichi pe gura, cat despre eleron nu stiu daca aveti alta solutie in afara de tiganiile alea mari, si parasolarele sant de utilitate cand stai de 8 la 22 in ea
ornamentul la toba este TOBA SPORT
alte modificari, lucrez la bord, ceasurile cu lumina albastra ace rosii si toate butoanele albastre, va arat cand e gata
la motor nimic, eram pe cale dar m-am razgandit am facut resoftare la diesel si sincer nu-mi plac repercursiunile care au rezultat, deci ramane asa
merci inca o data
Comment
Comment