Zici ca e caruta )) parca la mine e mai ok ))))
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
-
Asa se aude si taxi-ul meu daca apas pedala de frana cam la un sfert, zici ca vine trenu-n gara)))). Franele au cam 3000 km., discuri + placute noi.
Comment
-
Asa am patit si cu ferodo premier - placute noi - aproximativ dupa 5-6000 de km asa faceau.... poate chiar mai rau. Discuri stock.
Comment
-
Eu am Ferodo simple pe taxi si discuri noi de scartaie de la inceput..
.. in schimb am Ferodo Premier pe Distrigaz (pentru VAN, discurile putin mai vechi), si nu scartaie absolut deloc. Au cam 18.000 km. si ma mai tin 10.000.
Comment
-
Eu ti am zis ca asa fac.
Si pe discurile brembo si pe ferodo la fel de tare scartaie.
Placutele sunt 845 intradevar. Nu seamana cu ce stiam eu...din aspect au foarte multe particule metalice.
Frana e beton...zici ca am superglue pe placute
Imi plac la nebunie
Sent from my GT-B5330 using Forum Runner
Comment
-
Am si eu un noroc...
Veneam din pipera spre tei pe sos Petricani.
Un cocalar mi a taiat calea in 5 metri.
Am tras dreapta de volan si am intrat in niste semne de circulatie amplasate pentru semnalizarea unor lucrari.
Daune : carcasa GMV, radiatoare apa si clima, bara, grile si capota. A intrat o teava prin radiatoare
Comment
-
Originally posted by alessandro View PostAm si eu un noroc...
Veneam din pipera spre tei pe sos Petricani.
Un cocalar mi a taiat calea in 5 metri.
Am tras dreapta de volan si am intrat in niste semne de circulatie amplasate pentru semnalizarea unor lucrari.
Daune : carcasa GMV, radiatoare apa si clima, bara, grile si capota. A intrat o teava prin radiatoare
Sent from my GT-B5330 using Forum RunnerIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Da este. Doar din radiatorul de clima a iesit tot freonul si s a spart carcasa gmv ului.
Am uitat sa mentionez...nu s a intamplat azi. E putin mai veche dauna da nu cred ca are importanta.
La casco deja ma cunosc toti agentii de pe acolo...si eu ii iubesc pe ei
Comment
Comment