Buna e o polita casco, mai ales in orasul asta!
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bai ce oameni...chiar in zona aia lucrez daca vad vreun rover ii rup stergatoarele
mai bine o faci pe casco ca poate avea ala vro asigurare euroins de iti strica toata ziua
P.S. bine ca nu ai patit nimic ca fieru se reparasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Probabil unii dintre voi stiti deja ce am patit dar voi scrie si aici in speranta ca voi gasi ajutor in solutionarea problemei.
pe scurt: sambata s a spart burduful de la planetara stanga (cel de pe cutie ). A iesit tot uleiul din cutie si am rulat asa aproximativ 70 km pe A2 cu viteze cuprinse intre 140 si 160 kmh. Din ce am vazut acolo, de vina a fost un cablu, un fel de guta infasurata pe planetara care a sugrumat burduful
concluzie : cutia de viteze este prajita complet.
pe casco se poate schimba doar carcasa cutiei, fapt ce nu ma ajuta deloc.
Solutia pe care o voi adopta : cutie de SuperNova JH3 050 ( grup lung 3,7 ), ambreiaj de MCV 1.6 16v, rulment si comanda hidraulica.
costurile cu tot cu manopera se ridica la pretul unei cutii de Logan.
orice parere este bine venita. ma intereseaza sa aflu cat mai multe despre componentele comenzii hidraulice a ambreiajului.
rulment, pompa, pedala ambreiaj, furtune, aerisire etc.
Comment
-
bai ce ghinioane ....auzi nu e mai usor daca cumperi o cutie sh?sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postas deschide dar nu stiu car de mult renteaza.
daca nu primesc nici un sfat aici...ce rost are sa deschid alt thread ? nu stiu cati ar putea sa ma ajute
Tu faci cum vrei, dar daca iar se face "mocirla" topicul asta, cum a fost in cazul discutiilor despre placute, GPL si ulei, sa nu va mirati ca se lasa cu cartonase si eliminari.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Mama da' ai un noroc cu masina asta ceva fantastic. Cred ca e cel mai patit 16V din cate cunosc.
Data viitoare nu mai ierta pe nimeni daca "simti" ca n-o sa fie daune majore. Da-i naibii de ametiti si adormiti sa plateasca.
De ce vrei sa schimbi cutia?:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
Comment