Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by alessandro View Post
    Da e ok cred.
    Totusi suspensia stock iti permite sa mergi mult mai tare pe tot soiul de drumuri fara sa fie nevoie de atentie maxima la fiecare groapa, viraj sau la suprafata carosabilului.
    depinde... daca te doare de amortizoare, bucse, pivoti... etc pe mine unul, nu. n-as putea spune de ce. poate doar fiindca nu ma gandesc la astea, pana oi avea de dat un sac de bani. cert e ca zbor peste sine, gropi mai mici si merg destul de tare peste speed bumpere. astept nota de plata.

Comment

• Eu nu la asta ma refer.
      Ai sanse sa zbori daca nu esti atent.

Sent from my GT-I9105P using Forum Runner

Comment

• Discurile vechi Ferodo.
        Rulate aproximativ 60 mii km fara placute dure.

Attached Files

Comment

• Într-adervăr arată cam naşpa . . .
          sigpic

Comment

• Domnu alessandro, daca erau etriere sa pice la fix nu se chinuiau altii atata . Poate cu alte fuzete, de pe Clio williams.

Comment

• Exista etrieri care merg bolt on.

Fuzetele de Willi sau Rs nu merg...mai cautati si voi.

@ dr mke. Carne mai au pe ele erau ok. Problema e ca imi bateau rotile si volanul mergea sacadat la schimbari de directie.
              M au scos din minti pana mi am dat seama de unde e.

Last edited by alessandro; 10 May 2014, 11:57.

Comment

• La un taximetrist ... Mai mergeau 50.000 km

R.amza ... Ai vazut fuzete de williamS? Arata identic )))
                sigpic
                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Si daca nu e cu deranj intrebarea ... Ce etrieri sunt bolt'on pentru discuri 280mm la un logan ?
                  Multumesc anticipat pentru raspuns.

Comment

• Daca ar fi dupa mine as spune, dar exista posibilitatea sa ma injure alti colegi care au cheltuit o gramada de bani pe teste si incercari.
                    Este decizia lor daca vor sa spuna sau nu.

Comment

• la alea de care stii si tu mai trebuie o saiba . Si are deja maestrul Dsign. Credeam ca ai ceva "proaspat", cum sper sa scot eu referitor la amortizoare "compatibile". Pe aici nu se stie decat de Monroe

Comment

• Amza, sunt o multime de posibilitati, dar toate implica bani multi. Implica portfuzete si etrieri, butuci schimbati impreuna cu rulmenti, etc.

Clio Willi merge pe aceeasi configuratie ca si Loganul de fabrica - 259mm ventilate, numai ca acolo - fata de un clio 1 normal, fie el chiar si 1.8 16v - sunt niste modificari care imping rotile spre exterior, modificari care nu se pot aplica pe Logan.

Daca vreti pont, uitati-va la Lodgy / Dokker si faceti rost de portfuzete complete cu etrieri completi. Cand sunteti gata, chemati-ma sa ma dau si eu o tura... Eu nu mai am putere sa fac de unul singur, apoi sa ia tot forumul de-a gata !

EDIT : N-am vreo tinta, oricum nu ma dau la prietenii mei, ma dau la sobolanii care invart de maus cu lumina stinsa
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• cred ca dokker si lodgy au alta prindere la amortizor. acolo mie imi pare a fi o portfuzeta de megane 2, cu etrier cu tot (sau laguna 2).

Comment

• Brembo ?

Condensorul de AC l-am inlocuit cu unul marca Nissens, după un incident la spălătorie, la recomandarea mecanicului la care mergeam la Timișoara. Constructiv mi s-a părut mai solid decât Valeo OEM.
                            sigpic

Comment

• Brembo cu 845.

Radiatorul asta pur si simplu s-a descompus.
                              Fagurii arata ca o cenusa. Este un Valeo care a fost schimbat pe casco.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google