Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da'stiu ca calatoresti. nu mai fic nimic la motoru'ala?

Comment

• meseriasi slabi nepriceputi resurse slabe si preturi mari pentru orice la noi in tara.

Comment

• suna-ma sa-ti dau numarului unui meserias priceput, care lucreaza ieftin si bine, dar nu repede!

Comment

• pentru ce vreau eu omu trebuie sa aibe nervii tari si sa ii lipseasca juma de acoperis de pe casa. nu doar cateva tzigle.

Comment

• omu' tocmai a urcat niste pistoane, arbore si biele de 1.6 pe un logan de 1.4. si culmea, merge

LE: nu loganu'meu ca stau prost cu banii

Comment

• normal ca merge ori ce merge cand ai banii )si timp
              e o vorba la romani trebuie unse rotile cu ce se ung?(parale cumva)
              pistoanele de logan sant identice daca schimbi vibrochenu si bielele e 1.6 ca cilindre

on:nu ne grabim graba strica treaba
              admisia aia e complicata nu se face batand din palme
              adica se face da nu ceva calitativ
              sper sa iti iasa pasentele cu dansa
              sigpic
              Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• ii tare greu. am nevoie de un artist nu de mecanic sau sudor

Comment

• artist iti dau. difera si piostoanele..

Comment

• sincer nu cred ca mai exista artisti. pe vremuri aveam la ploiesti un batranel care fusese sculptor la viata lui. facea serpi incolaciti dintr o singura bucata de teava per sarpe. dara suduri fara ambutisari. copia la micron cele mai complicate evacuari OEM. alea originale aveau ambutisari si el le facea dintr o bucata. geniu. a murit de ciroza acum cativa ani. era alcoolic. lucra pe bautura

Comment

• Pai cam asa sunt toti meseriasii mai in varsta.Indiferent daca sunt buni sau nu, majoritatea lucreaza pentru bautura.
                      AG 16 Y M A

Comment

• da asa este. pacat ca nu se mai gasesc ca ei.

Comment

• pai daca te scarpini invers ca sa nu zic ca oltenii si te abati de la scopul principal, normal ca n-o sa aibe nimeni rabdare si timp ca sa iti faca o lucrare pe bani putini ...
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• nu ma abat de la scop si nici de bani putini nu e vorba.

stii admisia de twingo gordini ? scurteaz o la jumate fa i prinderi pe motor, gauri pentru injectoare, tevi si plenum fara bavuri sau material scurs de la sudura. unde puii mei fac eu asa ceva in tara ?

Comment

• nu prea am avut inspiratie de data asta. nici nu prea ma ajuta utilaju'
                              Attached Files

Comment

• prin herastrau
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google