If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am uitat sa mentionez ca pe ud / apa sunt destul de slabe. intra ABS ul relativ usor.
pe cat de bine si excelent stau pe uscat atat de prost mi se pare ca stau pe apa.
se vede si in profil ca nu au canale pentru evacuarea apei.
Asteapta sa creasca temperatura afara si abia dupa aia te poti pronunta. Nu uita ca sunt anvelope de vara, anvelope de vara care dau tot ce pot daca temperatura exterioara este de peste 7 grade celsius.
Oricum, cred ca ai facut cea mai buna alegere.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
@ geo ultras. Te dau dar sa stii ca nu simti nimic daca dai in ea ca la balamuc. O modificare minora o simti in trafic. In diferite situatii
Pe ture mari nu mi dau seama da pe joase pleaca mult mai bine.
@ dr mke. Ma refer la canale care duc apa din centrul caii de rulare catre exterior. Profilul llongitudinal blocheaza apa.
Ieri pe la pranz am tras si ceva frane. Intra foarte greu ABS ul iar cand intra este mullt mai docil. Aderenta excelenta. Ma astept la mai bine cand se face calld
azi am instalat niste placute noi. uzura era cam de 40% dar din cauza chinurilor la care au fost supuse in mod repetat eficienta nu mai era cea dorita si incepusera deja sa se dea la discuri. in 20.000 km cu aceste placute discurile au uzura mai accentuata decat discurile stock cu placute OEM
bineinteles am ales tot Ferodo Premier FDB 845. asta este ultimul set cu aceste discuri.
pe viitor voi incarca sa identific subtipul FDB 845 B sau FDB 845 F, subtipuri destinate masinilor precum Peugeot 205 GTi 1.9 128 cai sau R19 1.8 16v 138 cai. vor fi montate pe discuri Brembo Max 259 mm
fata interioara a discurilor cum arata? eu am avut numai placute OEM si tot a trebuit la 42000 sa schimb al doilea rand de placute si discurile. pe fata exterioara discurile erau oglinda (cu o buza de 2-2,5 mm, dar pe fata interioara erau varza, mai mult cand le-am masurat ajunsesera la 14,5 mm (grosime) fata de 22 mm cat au avut initial.
deci ce aveau placutele ? ca tot nu am inteles de ce le-ai schimbat ? nu te supara ca intreb
placutele mai aveau carne pe ele pentru inca 20.000. problema este ca am scos fum din ele de enshpe mii de ori.
s au intarit, sunt arse, incepusera sa scartiaie foarte rau si efecienta scazuse.
Le-a schimbat pentu ca e nebun ) ,de ce treci fratie pe Brembo Max,ca parca nu erai adeptul lor?
nu s nebun ma. imi place doar sa am frana in perfecta stare mereu. erau distruse placutele astea. ciment
o sa trec pe Brembo Max da. doar ca vreau sa gasesc cele mai sport Ferodo Premier. adica 845 B si F. recomandate pentru masinile alea suparate de mai sus
odata cu astea urc si tamburi Brembo cu niste ferodouri mai bune.
DS 2500 imi vor rupe discurile astea. ma gandesc...vedem. poate pun Bmax cu DS performance. asa aveam in gand
in alta ordine de idei dupa ceva km facuti cu placutele astea observ ca scartaie rau si foarte rau. primele care le am avut nu scartaiau deloc.
scartaie doar la viteze mici ceva in genul asta http://www.youtube.com/watch?v=-KNXvqmqNr0
ce pot sa zic este ca pedala a devenit foarte tare si este foarte sensibila din primul cm de apacare, franeaza impecabil iar scartaieturile desi sunt pronuntate nu sunt deranjante
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment