nu esti prea sanatos..dar masina trage super
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by dr_mkePe frasu' !
In concluzie, motorul iti merge la fel, posibil pe caldura mare chiar mai slab din cauza amplasarii matzului de admisie
AMR 3 saptamani
Sunt lesinat de suparare. Niste diavoli de copii au jucat tenis langa masina si au umplut o de julituri
Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner
Comment
-
Sunt superficiale dar sunt.
8 mingii invartite a primit . Hai 1 2 3 da 8 ??? Wtf
Maine am meci cu copii aia...
Sent from my LG Optimus Net using Forum RunnerLast edited by alessandro; 19 July 2012, 01:36.
Comment
-
Si noi cand eram mici si jucam fotbal la bloc printre noroaie ne mai scapa cate o mingie pe vreo masina. Fii intelegator, se poate si mai rau, tabla ondulata sau alte alea. Macar nu sunt generatia Counter-Strike si Fifa)).
Comment
-
nu pot sa fiu intelegator pentru ca este a enspe jdemia oara cand le spun sa nu se mai joace acolo ca zgarie masina si se pare ca nu vor sa inteleaga.
le am mai confiscat o mingie. maine ma mai fac cu una...si tot asa pana o sa plece de acolo
o sa incerc alt loc de parcare....doar ca la mine se scoate cutitul pentru asa ceva
la 1 noaptea la Kiss eu montam leduri la pedalier si faceam curat in masina...se uita lumea ca la urs ...mersi LauLast edited by alessandro; 19 July 2012, 02:12.
Comment
Comment