ia uite mecanic parat acolo
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
bara spate e la revopsit. am gasit o zgariata in parcare again and again, for ever and ever. m am saturat pe bune. luna si zgarieturile. zici ca traiesc si parchez masina in jungla printre urangutani si maimute care si au luat carnetu la Pitesti
bara fata nici ea nu e mai breaza. a raschetat niste borduri. acum m am obisnuit...bordurile sunt cei mai mari dusmani
eu ma rugam sa fie capatele de bara. le stiam ca sunt ametite. daca ma lua cu pivoti sau bascule deja ma duceam, eu la balamuc si masina in DambovitaLast edited by alessandro; 9 August 2012, 20:49.
Comment
-
cum esti tu mai paranoia si la ce figuri o sa inceapa sa faca masina din cauza gazului...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
cauta pe sectiunea de GPL ...
Ai putea cauta NGKuri speciale pentru GPL ...exista BKR6EIX speciale pt GPL :PPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment