Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ia uite mecanic parat acolo

Comment

• Bara spate unde e meserie?
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• bara spate e la revopsit. am gasit o zgariata in parcare again and again, for ever and ever. m am saturat pe bune. luna si zgarieturile. zici ca traiesc si parchez masina in jungla printre urangutani si maimute care si au luat carnetu la Pitesti

bara fata nici ea nu e mai breaza. a raschetat niste borduri. acum m am obisnuit...bordurile sunt cei mai mari dusmani

eu ma rugam sa fie capatele de bara. le stiam ca sunt ametite. daca ma lua cu pivoti sau bascule deja ma duceam, eu la balamuc si masina in Dambovita
        Last edited by alessandro; 9 August 2012, 20:49.

Comment

• Iridium dupa aroximativ 50.000 km
          Attached Files

Comment

• Cam neforjate
            sigpic

Comment

• cand iti spuneam ca eu nu dau forja nu ma credeai

imi lace cum arata pastiluta de iridium din varf. niste bujii normale erau oxidate de mult. astea functioneaza fix ca in prima zi.

Comment

• Citat din Clarkson, cu care mi-s foarte de acord: "Poweeeeeeeeeeeeeeer"
                sigpic

Comment

• Mai multe poze diseara

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner
                  Attached Files

Comment

• Alex, daca tot treci pe gaz sa-ti puna si un arici pe pedala de acceleratie ca sa nu farami motorul prea repede...

Apropos, ce termostat mai ai pe masina? (ca aveai unul ceva mai "rece", tocmai bun pentru GPL)

Comment

• Mi a zis sa ii dau blana fara grija.

Motoare stricate de la gaz ? Mituri

E aici o Octavia RS benzina pe gaz care merge de rupe. Forjata si coxata ...n are nici o treaba

Comment

• acu sa vedeti probleme si tot felul de efecte ciudate )
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• La ce te referi ?

Comment

• cum esti tu mai paranoia si la ce figuri o sa inceapa sa faca masina din cauza gazului...
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Ce figuri ?

Comment

• cauta pe sectiunea de GPL ...
                                Ai putea cauta NGKuri speciale pentru GPL ...exista BKR6EIX speciale pt GPL :P

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google