Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

atunci ma duc frumos la un mag de piese. imi cumpar un filtru de espace 2900cc si cu cos_min_i o sa fac niste planse si adaptari sa iasa ca in schita facuta de mine mai sus in paint. mi se pare fair enough

Comment

Cel mai bun asfalt nu prea-l are Stelvio, insa drumul in sine este din asfaltul cel mai fin. Pe mine m-ar manca iar sa merg p-acolo, mai ales ca am ochit niste locuri faine pe langa Davos

Stelvio devine la un moment dat obositor, reduci, sprit cu dubla debreiere, a-1 a, virat maxim, accelerat in reluare in 5500-6000, a 2-a, 60-70 kmh aneminici, frana, iar a-1 a si tot asa

Drumul devine foarte interesant dupa trecatoare, pana la Davos Atentie mare la Politia Elvetiana care mai inchide ochii la turisti, insa amenzile sunt imense !
      Attached Files
      Last edited by dr_mke; 30 April 2011, 19:55.
      sigpic

Comment

te invit la vara ! dupa 10 15 iulie. fac rost de un GO PRO si forja tata forja

eu vreau sa ajung pe la Munchen si dupa cobor in nordul Italiei si Elvetia

serios

Comment

Nu vreau sa te dezumflu, dar forja nu prea avem noi cu ce sa dam p-acolo
          sigpic

Comment

tu vorbesti ca era sa executi chiuloasa la SN. dam si noi in ele asa de control. sper sa fie gata balaurul si admisia pana atunci.
            ramane valabila invitatia

Comment

Anul asta eu ma multumesc numai cu Austria, in iunie si apoi prin august, sunt deja planificate excursiile, ambele cu 2 Loganisti foarte ''discreti'' pe forum.
              N-or intrat insa zilele in sac
              sigpic

Comment

mersi.

@ dr_mke pacat. aveam si eu cu cine sa tocesc gume pe drumuri alpine.
                - da ia zi mi de o iesire la Brno ce zici ?

Comment

Alessandro am vazut postul tau de mai sus cu filtrul K&N, cum ca ar permite sa intre mult mai multa mizerie. E greu de curatat galeria de admisie?
                  Trebuie sa imi vina un filtru K&N saptamana viitoare, si daca face mai multa rau decat bine nu il mai iau.

Comment

nu mizeria din galerie ar fi problema. ci mizeria care ajunge in motor. supapele de admisie ar fi cele mai afectate.

eu am avut K&N si dupa 2 luni de folosire am dat cu degetul prin galerie si era depus un praf foarte fin. am folosit filtrul gata uns cu ulei din fabrica. l am scos l am spalat l am uns cu ulei si dupa o luna acel praf fin era la loc in galeria de admisie. l am vandut
                    cu filtrul stock MANN nu s a mai intamplat asa ceva. de aceea ma chinui sa fac o admisie cat mai buna pe un filtru MANN
                    -ca performante sa stii ca se merita. chiar nu se mai simte motorul asa gatuit in ture.
                    - in oras consumul ramane cam la fel. in afara creste usor
                    - decizia iti apartine

Comment

Nu il mai iau . Raman la stock, desi imi suradea ideea. Si nici nu as vrea sa dau carcasa filtrului original si sa fac o improvizatie. Filtrul sport in carcasa originala parea cea mai buna solutie pt mine.

Comment

din pacate filtru ala MANN e foarte restrictiv , si de acolo se gatuie admisia .Degeaba te chinui cu admsie supermechera cand ii pui un filtru care gatuie tot traseul ,asadar in cazul asta te chinui degeaba cu admisia .
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cristi tu ce filtru ai? Normal sau sport?

Comment

wow pana unde te a dus super nova asta))
                            AdY_JmL_2015

Comment

nu este a mea este a lu dr_mke

@ cristi xp stiu ca este restrictiv. o sa fac cea mai buna admisie dintr un filtru MANN imens. pacat ca timpul lipseste din plin

Comment

In legatura cu filtrul sport am gasit si eu niste chestii si marturii care m-au facut sa renunt la ideea de filtru sport:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google