atunci ma duc frumos la un mag de piese. imi cumpar un filtru de espace 2900cc si cu cos_min_i o sa fac niste planse si adaptari sa iasa ca in schita facuta de mine mai sus in paint. mi se pare fair enough
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cel mai bun asfalt nu prea-l are Stelvio, insa drumul in sine este din asfaltul cel mai fin. Pe mine m-ar manca iar sa merg p-acolo, mai ales ca am ochit niste locuri faine pe langa Davos
Stelvio devine la un moment dat obositor, reduci, sprit cu dubla debreiere, a-1 a, virat maxim, accelerat in reluare in 5500-6000, a 2-a, 60-70 kmh aneminici, frana, iar a-1 a si tot asa
Drumul devine foarte interesant dupa trecatoare, pana la Davos Atentie mare la Politia Elvetiana care mai inchide ochii la turisti, insa amenzile sunt imense !Last edited by dr_mke; 30 April 2011, 19:55.sigpic
Comment
-
Alessandro am vazut postul tau de mai sus cu filtrul K&N, cum ca ar permite sa intre mult mai multa mizerie. E greu de curatat galeria de admisie?
Trebuie sa imi vina un filtru K&N saptamana viitoare, si daca face mai multa rau decat bine nu il mai iau.
Comment
-
nu mizeria din galerie ar fi problema. ci mizeria care ajunge in motor. supapele de admisie ar fi cele mai afectate.
eu am avut K&N si dupa 2 luni de folosire am dat cu degetul prin galerie si era depus un praf foarte fin. am folosit filtrul gata uns cu ulei din fabrica. l am scos l am spalat l am uns cu ulei si dupa o luna acel praf fin era la loc in galeria de admisie. l am vandut
cu filtrul stock MANN nu s a mai intamplat asa ceva. de aceea ma chinui sa fac o admisie cat mai buna pe un filtru MANN
-ca performante sa stii ca se merita. chiar nu se mai simte motorul asa gatuit in ture.
- in oras consumul ramane cam la fel. in afara creste usor
- decizia iti apartine
Comment
-
din pacate filtru ala MANN e foarte restrictiv , si de acolo se gatuie admisia .Degeaba te chinui cu admsie supermechera cand ii pui un filtru care gatuie tot traseul ,asadar in cazul asta te chinui degeaba cu admisia .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
In legatura cu filtrul sport am gasit si eu niste chestii si marturii care m-au facut sa renunt la ideea de filtru sport:
Comment
Comment