Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca ai vedea cum vine evacuarea aia acolo ai intelege de ce nu se poate. pentru ca nu mai pot sa scot galerie de evacuare daca am nevoie

cristi xp - motorul iese din discutie pentru ca este foarte scump. serpii da aia da

ma intreb doar daca incape evacuarea de Twingo RS la mine. are tzevile alea in sus

desi am oarecare retineri in a folosi 4-1. iata si de ce. este inca un caz in care 1.6 16v k4m rs a mers mai bina cu 421

Last edited by alessandro; 26 July 2011, 12:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• daca incap la tuingo ,nu incap la logan ?
      in locu tau n-as sta prea mult sa ma gandesc daca vrei sa ii cumperi , ca cine stie cand mai apare asa ceva de vanzare.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• eu te cred dat ma print intr o perioada mai nasoala. dupa concediu etc

incerc sa fac tot posibilul

ps. stii ce nu vad pe ei. locul pentru lambda 1

Comment

• locul pt lambda 1 nu e gaurica aia chiar de la sfarsitul serpilor inaintea flansei???
          DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
          sigpic

Comment

• gaura aia este situata dupa porcoiul ala umflat care este catalizatorul. deci este sonda lambda 2

Comment

• noul proiect. iese nu iese datoria mea este sa incerc.

lungimea "elipsei" descrise de portul supapei de admisie este de 135mm

lungimea cercului descris de teava aluminizata de FY - 42mm este de 133mm

trebuie doar sa gasesc unde se poate mula teava sa intre in portul de pe flansa admisiei.

exemplu in poze doar ca la mine tevile vor fi coturi de 90 grade.

am nevoi de ajutor pentru ca nu am gasit o firma/meserias sa imi faca din teava rotunda elipsa intr un mod ELEGANT
              Attached Files

Comment

• ai putea sa incerci o treaba.....cu o bucata de teava la fy-ul necesar tie, o prinzi intr-o menghina intre 2 bucati de lemn si incepi sa strangi.Stiu ca pare absurda ideea dar nu ai ce strica cu exceptia a 10cm de teava.Poate ajungi la ceea ce vrei gratos;)

Comment

• nu mi trebuie 100 % chiar in forma aia. dar sa nu ramana spatii mari.

bineinteles ca voi incerca cu menghina. m am gandit si eu la asta.

si uite as discutand vin idei. merge cu menghina si cu o bara rotunda de otel cu diametrul de 25mm ( latimea portului )

Comment

• ma bucur
                    obligatoriu tre sa zici ce rezolvi cu incercarea de a le "elipsoida" home-made.
                    Spor !!!

Comment

• am facut eu vreo data ceva si nu am pus pe forum ce si cum sau unde ?

voi pune poze cu toate detaliile lucrarii. vedem ce iese.mersi de urari ca am nevoie

Comment

• incalzesteo inainte sa o bagi in menghina cu o lampa de instalator si baga un fier,lemn in interior ceva cu profilui chiuloasei ca sa nu se scalcie aiurea
                        daca nu poti face ce au facut baieti aia in poza ta bucati de 15 20 cm de teava turtite cand e teava mai mare e alt ceva se opune alta rezistenta la tevile alea de le ai tu la ambele capete va lua aceaisi forma
                        asa cu tevi mai mari le turtesti si dupa tai de unde ai nevoie
                        sigpic
                        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• capetele alea de teava sunt deseuri. le am luat doar sa masor lungimi / diametre etc.

voi cumpara cam 3 metri de teava cu care o sa incep treaba.

Comment

• daca crezi ca te pot ajuta cu ceva, nu ezita sa ma suni. imi place ce vad sub capota ta

Comment

• Cu toate astea ce vad eu la tine aici ma pui rau pe ganduri!!

Bafta cu modificarile!
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google