Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tu deja confunzi my rideu portofoliu de poze ?
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
      tu deja confunzi my rideu portofoliu de poze ?

)))) facebook ))
      sau pe acolo mergi cu masina

nu da quote la ultimul post
      Last edited by Cristi_Xp; 29 August 2011, 22:25.
      sigpic
      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• are dreptate xp. voiam sa le urc pe portofoliu da nu am vazut bine

Comment

• lasa pozele ..la masina nu mai tiganesti nimic?

Comment

• merge prea tare , nu mai trebuie tiganita
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Urcă câteva poze şi cu interiorul .
              Skypeeâ„¢

Comment

• interiorul e stock de ph2 prestige. nu prea am poze.

@ cos_min masina va primi numai upgrade uri cu piese OEM. cum ar fi admisie de gordini, evacuare, etrieri discuri, grup de van, ambreiaj sport etc. costisitor dar nu ma doare capu'. mi s convins ca in romania nu ai cu cine sa faci custom

cea mai buna varianta ar fi sa iau o coaja de care nu ma doare sufletu.
                Last edited by alessandro; 31 August 2011, 08:11.

Comment

• here we go again.

Comment

• eterierii aia brembo cu discuri cat china?

Comment

• daca fac rost de etrierii aia cel mai probabil voi cere ceva la schimb pe ei.

nu am 200 cai sa am nevoie de frane de Tupolev. is foarte bune franele stock cu niste discuri si placute destepte. cel mult de van.

imi schimb lichidul zilele astea. faci un test de frana cu mine ? desi s ar putea ca motorul 1.4 sa fie insuficient de viguros sa gate franele. no offence

Comment

• Transaplina

bucuresti - sibiu - sebes - ranca

portiunea Lac Oasa - Obarsia Lotrului este in asfaltare in rest este asfaltata oglinda. se poate totusi ajunge prin Buc- Valcea - Brezoi - Obarsia

masina s a comportat ok. am resimtit o oarecare lipsa de putere la altitudini mari datorita aerului sarac in oxigen.
                        la coborarea spre Ranca am pus un pic la incercare placutele Ferodo FDB 845. accelaram pe coborari si franam la liber. la capatul coborarii se inmuiase pedala dar aveam frana care facea ABS instant. nimic de reprosat.

consumul din bucuresti - bucuresti a fost 5.5 % mers normal in rand cu lumea

puneti mana si mergeti ca este un drum fabulos. nu se compara cu transfagaraseanul. nu se compara cu grossglockner din punctul meu de vedere. merita si face toti banii. deja ma gandesc cand ma intorc
                        Attached Files

Comment

• eu am frane mai bune ca tine ca n-am abs cel putin in linie dreapta. as pune etrierii aia daca ar merge pe rotile stock de 15". deocamdata ma gandeam sa adaug niste cai pe la motor...

Comment

• Deci in linie dreapta fara ABS e mai bine sau cum vine asta ?

@ alessandro - frumoase cadre .
                            '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• da. chiar daca blochezi rotile, tot se freaca ceva de asfalt. la abs, pe gheata de exemplu, nu se mai opreste neam. daca scoti siguranta de la abs se opreste mult mai repede. testat personal pe clio symbol.

Comment

• Pe gheata oricum nu te opresti rezonabil fara cuie in anvelope. In afara de asta ? Cu roata blocata te duci pe frana mult si bine (vorbesc de asfalt acum, cristi are si un film care dovedeste asta) iar sa controlezi pedala la limita de aderenta e greu si cand iti propui, in situatiile critice cand te sui pe pedala de frana cu atat mai putin. ABS rullz oricum ai pune problema. Dai frana blana si are el grija sa franezi ~ cat mai bine posibil. Dar cum unele chestii sunt "acre"...ma gandesc ca nu or fi cretini toti dar absolut toti producatorii care echipeaza masinile cu ABS cand ar fi fost mai simplu sa nu il puna daca zici tu ca e mai eficient cu roata blocata.
                                Last edited by Shakar; 5 September 2011, 17:07.
                                '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google