Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Shakar View Post
    Deci in linie dreapta fara ABS e mai bine sau cum vine asta ?

@ alessandro - frumoase cadre .
    ma penalizeaza rau aparatul. o sa urmeze si altele

Comment

• vineri primeste ulei proaspat. arata asa bine incat imi vine sa nu il torn in motor.

este un Mobil 1 sintetic made in USA
      Attached Files

Comment

• asta ii bun si iarna ?
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• tu ce crezi ? 0w... este ideal pentru iarna

de unde l am luat m am intalnit cu 2 Hondisti suparati. un vti de 160 cai si un type r mai vechi. fani de necontestat Motul pana au bagat 0w40 de la Mobil

vorbe parerea mea. ramane sa vad cum mere cazanu cu el.

m am interesat si intradevar AMG urile si variantele Turbo de la porsche vin cu acest ulei din fabrica. ulei care le este recomandat si ulterior la revizii.

cred ca ii bun

Comment

• Si foarte important, recomandat de subsemnatul

Faine pozele, posibil sa pun si eu in seara asta cate ceva.
            sigpic

Comment

• eu am renuntat sa bag mobil dupa ce in nici 8000 km a trebuit sa mai completez 1 litru ...
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Cu cat ai luat litrul (sau cat e in bidon) de M1 0W40 de USA ?

@ Cristi - parca 5W50 bagasei nu ? Nu e tocmai o vascozitate "STAS" pentru lighean. Un 5W30 sau 0W40 cred ca mergea mai bine si la astea in general nu am vazut sa faca figuri Loganele. Eu merg pe Edge Sport 0W40, am aproape 17 000 cu el (au aparut niste plimbari neprogramate si revizia e in Octombrie asa ca mi-am depasit kilometrii la care fac reviziile) si nu a mancat ~ deloc cat sa fie sesizabil pe joja. Plus ca inca face fata cu brio la forje, urcat transfagarasean numai in mers tare, A1 160-180 cap coada fara sa isi schimbe sunetul motorul. M-as mira sa faca urat cu New Life de la M1.
                Last edited by Shakar; 6 September 2011, 01:58.
                '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• acu bag 5w40 si nu are nicio treaba .

Comment

• in bidon sunt 946 mililitri. 44 lei / bidon

Comment

• Mobil1 nu-i tot una cu Mobil.
                      sigpic

Comment

• chiar nu inteleg ce vrei sa zici ?

masina a primit azi catalizatorul. miroase a primavara in spate. sonda a supraviatuit siliconului rosu si totul a revenit la normal.
                        ma duc acum sa ii fac o tziganeala. revin cu poze.

maine primesc PVT urile multumesc Sorin de la DaciaShop cu aceasta ocazie. abia astept
                        Last edited by alessandro; 6 September 2011, 18:12.

Comment

• Nu inteleg de ce ai pus evacuarea normala inapoi, gata modificarile?
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• gata modificarile. masina este stock si asa va ramane.

albul da foarte bine pe culoarea mea. maine sau poimaine incerc o sedinta foto inedita, unica, nebuna
                            Attached Files

Comment

• nu te-ai lasat. abia astept sa vad ce iese. cat despre cat, puteai sa pui de laguna 2.0 turbo euro 4.

Comment

• erau 2 probleme. 1 nu se gaseste 2 era bai la montat

mi a trebuit timp sa imi dau seama ca Loganu e mai bun cum la facut mamica lui decat cu 1000 de modificari. costa mai mult sa il faci la loc decat sa il modifici. aviz amatorilor.
                                daca exista o masina de facut panarama din ea e mai mult decat ok. sa faci tiganca din masina care te duce in concedii si trebuie sa te poarte mii de kilometrii fara bai nu este tocmai ok.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google