Originally posted by Shakar
View Post
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tu ce crezi ? 0w... este ideal pentru iarna
de unde l am luat m am intalnit cu 2 Hondisti suparati. un vti de 160 cai si un type r mai vechi. fani de necontestat Motul pana au bagat 0w40 de la Mobil
vorbe parerea mea. ramane sa vad cum mere cazanu cu el.
m am interesat si intradevar AMG urile si variantele Turbo de la porsche vin cu acest ulei din fabrica. ulei care le este recomandat si ulterior la revizii.
cred ca ii bun
Comment
-
eu am renuntat sa bag mobil dupa ce in nici 8000 km a trebuit sa mai completez 1 litru ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cu cat ai luat litrul (sau cat e in bidon) de M1 0W40 de USA ?
@ Cristi - parca 5W50 bagasei nu ? Nu e tocmai o vascozitate "STAS" pentru lighean. Un 5W30 sau 0W40 cred ca mergea mai bine si la astea in general nu am vazut sa faca figuri Loganele. Eu merg pe Edge Sport 0W40, am aproape 17 000 cu el (au aparut niste plimbari neprogramate si revizia e in Octombrie asa ca mi-am depasit kilometrii la care fac reviziile) si nu a mancat ~ deloc cat sa fie sesizabil pe joja. Plus ca inca face fata cu brio la forje, urcat transfagarasean numai in mers tare, A1 160-180 cap coada fara sa isi schimbe sunetul motorul. M-as mira sa faca urat cu New Life de la M1.Last edited by Shakar; 6 September 2011, 01:58.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
chiar nu inteleg ce vrei sa zici ?
masina a primit azi catalizatorul. miroase a primavara in spate. sonda a supraviatuit siliconului rosu si totul a revenit la normal.
ma duc acum sa ii fac o tziganeala. revin cu poze.
maine primesc PVT urile multumesc Sorin de la DaciaShop cu aceasta ocazie. abia asteptLast edited by alessandro; 6 September 2011, 18:12.
Comment
-
Nu inteleg de ce ai pus evacuarea normala inapoi, gata modificarile?
Comment
-
erau 2 probleme. 1 nu se gaseste 2 era bai la montat
mi a trebuit timp sa imi dau seama ca Loganu e mai bun cum la facut mamica lui decat cu 1000 de modificari. costa mai mult sa il faci la loc decat sa il modifici. aviz amatorilor.
daca exista o masina de facut panarama din ea e mai mult decat ok. sa faci tiganca din masina care te duce in concedii si trebuie sa te poarte mii de kilometrii fara bai nu este tocmai ok.
Comment
Comment