Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce v-a apucat frate pe toti?

Comment

• stii ce frumos merge masinuta cu catalizator si cu admisia ei ? de vis. toarce motoru de nu l auzi.
      cand avea cat scos mirosea la semafor a hoituri putrezite. scotea pe tzeava o otrava iute inecacioasa care o simteai pana in adancul plamanilor. mai exact fiind euro 4 oxizi de azot care sunt cancerigeni. catalizatorul ii transforma in azot apa si dioxid de carbon
      sa ma otravesc pe mine si pe ceilalti pentru ce ? 3 4 cai
      poate ar trebui sa ne dam seama din ce in mai multi ca Loganu nu e masina de curse.

Comment

• +10 de la mine pt felul in care gandesti !!!

Comment

• pacat ca e un pic tarziu. da nu i bai

Comment

• imi poate spune cineva care este codul pentru urmatoarea piesa ?

Disc Brembo 259 mm PVT ( pillar benting technology ). discuri lise fara striatii fara perforatii. EXCLUS BREMBO MAX. pentru logan logic

am sunat la enshpe mii de firme si nu stiu despre ce vorbesc. parca nu exista. nimeni nu stie nimic
            Attached Files

Comment

• asta iti trebuie?
              Attached Files

Comment

• nu stiu daca are PVT discul acela

am sunat la toatele firmele cunoscute de piese. Unix autokarma autototal autonet promotor etc etc etc toti mi au dat discuri ventilate normal

cand le zic de PVT toti imi zic aaa Brembo Max vrei. si iar o iau de la capat cu explicatiile

discul cautat de mine are exact acelasi sistem de ventilatie capilara precum Brembo Max. dar nu este brembo max. este un disc normal

Comment

• dr_mke are discuri din astea, sigur te poate ajuta cu informatii .
                  '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• stiu ca are. de la el am auzit de ele. si la el am vazut cum merg. din pacate nu am reusit sa dau de el momentan

deci exista nu sunt discuri fantoma

Comment

• Salut
                      vezi poate te ajuta asta: Cod art. 09.5802.24, Tip disc frâna ventilat interior, Ř 259 mm, Grosime disc frana 20,6 mm, Grosime minima [mm] 17,7 mm, Înaltime 41 mm, Diametru centrare 61 mm, Num. gauri 4, Cuplu de întindere 9 Nm, cu suruburi

Sunt date din programul de cautare piese auto pe care-l folosesc la serviciu. Din pacate, nu am imagine concludenta si nici nu-mi specifica undeva PVT.

LE: pe site-ul brembo, cica ar avea PVT codul asta 09.5802.24...http://www.bremboaftermarket.com/It/...nIDMaster=7494
                      Last edited by alexgrasu; 7 September 2011, 12:38.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by alexgrasu View Post

Sunt date din programul de cautare piese auto pe care-l folosesc la serviciu. Din pacate, nu am imagine concludenta si nici nu-mi specifica undeva PVT.
                        exact problema cu care ma confrunt.

raspuns de la o firma de tuning care se vrea smechera. nu cunosc nu stiu ce cautati. adica Brembo Max nu ? alea sunt singurele de la brembo.

asta dupa ce in prealabil i am specificat de 3 ori ca nu caut brembo max. au doar acelasi tip de ventilatie interioara. a concluzionat ca nu stie despre ce vorbesc si ca nu intelege

Comment

• Te-ai uitat pe linkul de la mine ? Eu zic ca astea ar fi (cel putin, asa scrie pe site-ul de la brembo)
                          sigpic

Comment

• alea par a fi si din poza. se vede o diferenta la ventilatie

Comment

• astea sunt sigur, uite link:

Comment

• Oricum cu Kormoranele care le ai nu faci mare treaba la franare, orice upgrade ai face (in afara de intarzierea fading-ului). Niste cauciucuri bune ar scadea sesizabil distanta de franare, nu ar mai intra ABS-ul ca la balamuc. Eu cand o sa schimb discurile de frana cel mai probabil imi iau ceva gen ZIMMERMANN perforate, nu au dezavantajele care le au cele cu striatii (nu mananca placutele asa repede, nu se umplu santurile alea cu praf de placute la mers normal care rezulta in trepidatii la franare, asta pana se curata la niste franari violente). Daca iti iei tot lise, chiar daca unele Brembo sau Ferodo sunt mai calitative fata de cele stock, mai bine le-ai mai lasa pana se mai uzeaza.
                                '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google