Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tare aro-ul ala din garaj ;)
    DB16COS

Comment

• aparusi si tu din negura forumului ? "voyeur" mic. vezi sa nu mi dai report pentru hartuire sexuala ca mi dau astia ban

in alta ordine de idei da ... e tatal lor ARO ul ala

Comment

• Dezmat ! Curat dezmat !
        sigpic

Comment

• Nu o spun cu rautate , dar chiar nu se pupa plafonu cu , culoarea masnii . Probabil multi , foarte multi sunt de aceasi parere
          sigpic

Comment

• schimba culoarea da nu da plafonul jos )))))
            sigpic
            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• toata lumea are dreptul la o parere. cine sunt eu sa ma opun ?

adevarat ca multi mi au zis ca nu da bine. problema lor

mie imi place de mor cum arata. mai ales seara, noaptea se vede foarte frumos contrastul

bineinteles ca nu il voi da jos. cand se uzeaza pun altul. sau...la anul am alt plan. alb mat toata masina...vopsea

Comment

• imi place ideea cu albul mat
                DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                sigpic

Comment

• sa nu moara threadul ....

urmeaza vopsirea, si placute Ferodo pentru ei
                  Attached Files

Comment

• e gata smecheria am facuto, decat sa taiem si sa o montam ,ce zici ...............?
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• pai deja modificarea este sus, si la Alessandro si la mine. taietura mea 17mm, la el 24mm daca nu ma insel. combinat cu un setrgator mai mare la sofer si un brat pasager mai lung, va fi perfect.

Comment

• ce faceai nenea prin Baicului pe la ora 20 ?
                        sigpic

Comment

• bravo ,nu are nimica daca o vrea cineva o dau cu mare placere ........
                          eu nu pun asa ceva
                          sigpic

Comment

• e mai aerodinamica acuma ?Sa nu zici ca parca consuma mai putin sau mere tare
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• @ rey poze faceam erau sa ma rupa

@ razvan este ok. cred ca pot sa dau stergatorul in pozitia originala. se incruciseaza 10 cm stergatoarele, V ul a disparut. o sa iau si stergator mai mare la mine si totul e ok. sau duc stergatorul la un mester sa il declipseze si sa il modifice

@ lau nu putea fi facuta la tine modificarea. am avut un loc cu lumina caldura si curent

@ xp lasa fugitu aproape, ca am fost nevoit sa aplic metoda colegului tau cu batutul in caroserie. nu ca nu as fi scarpinat o un pic

modificarea ideala este TIJA LUNGITA + MANIVELA SCURTATA

PENTRU STERGATOARE STOCK TIJA SE VA LUNGI CU MAXIM 25mm ALTFEL II BAI MARE

si ca sa inteleaga lumea despre ce vorbesc .... am eliminat V ul format de stergatoare. a disparut picatura chinezeasca

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google