Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asta inseamna cam de 2,5 - 3 ori mai mult decat o baterie auto.

2 - 3 baterii auto tin intre 6 si 12 ani. Bateria asta oare cat ar tine?

Comment

• sigur mai mult de 12.

Comment

• Apropos de baterii care tin... Taicamiu a cumparat o Lada 1200 in anul 1979, (masina noua - primul proprietar) - care era dotata cu o baterie Balkancar, fabricata in Bulgaria. (cred ca avea capacitatea de 60 sau 65 Ah) si a rezistat fix 8 ani!!! Urmatoarele baterii romanesti sau straine au tinut intre 2 si 4 ani. Bateria a stat montata in permanenta pe masina, masina era tinuta in garaj si parcurgea cam 2500 km pe an. (in general se considera ca la o masina care mai mult sta, bateria se termina mai repede) Ce-i drept, masinile de atunci nu aveau inchidere centralizata cu telecomanda, alarma, computer - care sa consume curent si atunci cand masina nu e folosita.

Comment

• pe raposata SuperNova m a tinut 9 ani bateria. am dat masina cu bateria in perfecta stare. era Rombat Calciu

ma poate ajuta cineva cu niste VT uri la jante ? vreau sa le fac auriu gen subaru

poze aici

multumesc
          Last edited by alessandro; 27 October 2011, 13:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Te baaaaaaaaaaaaaaat !
            sigpic

Comment

• uite 2 VT-uri cu jantele vopsite in auriu.arata ok
              Attached Files

Comment

• YuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUUUUkkKKKKKKK !
                sigpic

Comment

• E o tampenie MARE auriu +gri+negru+alb =Fail
                  am facut una cu auriu ,una cu rosu aprins, ce-a mai ok raman cum am vorbit noi odata stii tu ....

lasa dracu masina asa si iati un trabat modifica la ala
                  Attached Files
                  sigpic
                  Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                  http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• n-ai nevoie mai de nici o siguranta, stai potol. cat despre jante, fa-le albe!!!

Comment

• siguranta oricum imi pun. e mai safe asa si este foarte ieftina. 20 30 lei

cu VT ul nu se poate reda nuanta de Gold dorita de mine. vreau o nuanta de gold cu multa perla si particule metalizate in vopsea incat sa sclipeasca din toate partile. si mult mult lac protector peste.

cred totusi ca raman la varianta plafon alb oglinzi albe jante albe.

m ar fi tentat si niste jante cu spitze subtiri si rare sa se vada etrierii vopsiti gold. hai ca sunt tzigan

Comment

• hai ca ai inebunit si tu ..te-ai lasat la motor si te-ai apucat de dat cu pensula pe ea ..

Comment

• lasa ma ca o sa fac eu altceva

Comment

• @ Alessandro --- Revino-ti tata! Lasa incolo auriul ala...

Daca aia de la Subaru au scos auriul ala la jante - nu inseamna automat ca e de bun gust... Toparlanisme vedem si la case mai mari... Subaru cu jantele alea, e unul dintre exemple. Alt exemplu este Audi cu ledurile lor in faruri... care par foarte de efect... dar daca te uiti mai atent, e tot un toparlanism care a prins foarte bine la marel public... Daca compari cu diversi Gigei, care si-au pus benzi cu leduri in farurile de logan... o sa vezi ca nici Audi ne e foarte stralucit... desi chestia e prezentata ca o mare fitza de styling...

Jantele tale cred ca ar da foarte bine pe alb sau argintiu... Vezi ca e cineva in bucuresti care face acoperiri cu email (pulberi) pentru jante (sablat, acoperire cu pulberi, cuptor) care iti asigura si durabilitate in timp, daca nu dai cu ele in gropi sau sa nu le harjii de borduri (Trebuie doar sa vezi daca temperatura+durata de mentinere in cuptor nu iti afecteaza structura materialului jantelor)

Comment

• email caut si eu sa le fac. dar nu am gasit pe cineva sa ma multumeasca

deci cred ca vor ramane albe.

un VT cu jantele albe se poate ? poze aici

@ ionr5 de asta am si cerut pareri si am intrebat. nu vreau sa ajung vorba lui R.Exarhu Logan cu leduri care face poze sub Arcul de Triumf. am ras cu lacrimi
                              Last edited by alessandro; 1 November 2011, 17:34.

Comment

• un Vt facut in graba,sper sa iti fie de folos
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google