pai discul de pe threadul omului - ala din poza - nu te satisface?
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
daca tu imi gasesti un 16v cu ambreiaj Valeo care vara la 35 grade vineri seara pleaca din Preciziei si nu ajunge cu el tremurat la Unirii eu il mananc
se incinge in asa hal incat arcurile nu mai fac fata cupllui care torsioneaza placa centrala a discului, se strang la maxim, scapa discul brusc intre placa si volanta si de aici un soc sau mai multe repetate daca se continua patinarea ambreiajului. este stresant rau se misca schimbatorul in mana si se simte cum balanseaza motorul scurt.
o solutie de taran ar fi strangerea la limita suprioara a reglajului. adica sa patineze discul atat de mult incat volanta si placa nu mai transmit cuplul asa repede la disc.
@ ion am gasit unde sa fac disc si placa de 300 350 Nm cu 200 eur dar un ambreiaj de dci 65 este overkill pentru 16v si este de 2 ori mai ieftinLast edited by alessandro; 7 December 2011, 01:01.
Comment
-
Pe traseul ala, cred ca metroul merge fara probleme cu ambreiajul.
Dincolo de gluma, in zilele aiurea, lasa si tu masina pe dreapta si foloseste metroul cu incredere. Sau macar lasa masina pana unde se poate circula civilizat si de acolo continua calatoria cu metroul. Ajungi chiar mai putin stresat la destinatie - si faci si o economie la portofel
De la ambreiajul de DCI poti sa iti iei gandul. Dincolo de problema cu lipsa coroanei, cred ca are masa sensibil mai mare - nu ti-as recomanda asa ceva. Vei simti volanta aia la fiecare demaraj, iar la mers mai vioi, o sa iti creasca consumul.Last edited by ion_R5; 7 December 2011, 01:06.
Comment
-
poti face o tiganie cu un senzor pentru TDC , o fulie cu dinti pe care sa o montezi pe fulia de la arbore din partea cealalta , asa a facut felix la clio pentru ca nici volanta de VAG nu avea dinte pentru senzor ) , dar nu are rost , asa modificare se face cand e ceva de capul masinii , nu pentru o masina de stradaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
numai prosti faci ....) ce ambreaj ai pus pana la urma ......?sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostNu am citit chiar tot,dar o volanta de 1,6 8v si cu ambreaj Sachs nu mergea???
Comment
Comment