Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Era o gluma cu pasuirea, dar....

Comment

• Cred ca era o gluma proasta, ca daca era buna radeam mai multi...

Comment

• Unchiule pana sa-ti permiti sa-mi spui mie ca era o gluma proasta adresata unui prieten care si-a dat seama ca glumesc mai ai de muncit

Comment

• macar un burn mic ) marsc ..... ori cum daca esti la semafor ( cu ambreaj nou ,motor in rodaj ,cu 2 prezoane prinsa roata ...fara o roata ...) vine un retard cu un golf 3sa zicem cu numere de bulgaria ,eu stiu ca ii dai in gura ...pentru ca asa e frumos :d
          sigpic
          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Lasa-i pe pe "bulgarii" cu Golfuri 3 si BMW-uri pisicuta, ca ii vezi disperati... dar te umfla rasul, daca te pui la mintea lor... la ce cazaturi de masini au

Era un disperat din asta cu un BMW pisicuta... si m-am dus cu Loganul scurt la 4500 rpm in a 2-a, dupa aia 3 si 4 pana la 4000, si cand am schimbat a 5-a se vedea omul undeva departe in spate intr-un norisor de fum de ulei...

Cred ca sunt o gramada de baieti din astia, care se duc la liniute cu cazanele lor, si de acolo pleaca direct la service sa le oblojeasca "ranile"

Comment

• Alex nu o sa se cuminteasca niciodata , a mai zis el asta de 2-3 ori si il vedeai ca mai venea cu 1-2 idei aplicate la masina ...
              Te mai las Alex apoi iti mai dau cate un stimulent sa revii in lumea liniilor

Ar fi frumoasa o combinatie de cutie VAN j5 (cea cu ambreiaj hidraulic + volanta si ambreiaj de dci ) ...intamplarea a facut sa vad o volanta de dci si vreau sa spun ca este mult mai mica in grosime , latimea nu am masutat-o ,dar o sa ma interesez despre acest aspect
              Last edited by cos_min_i; 8 December 2011, 23:59.

Comment

• Forja e in sange ...nu te poti lasa de asa ceva ...
                sigpic

Comment

• Alessandro, nu lasa minorii sa te corupa , ca o sa ajungi cu masina si cu portofelul

Daca vrei liniute, ia o ruptura la 2-3000 euro si fa-o praf in 2-3 ani... dar nu cu masina cu care mergi zilnic.

Comment

• daca imi ies pasentele imimiau ceva la anul. ceva pentru sufletelul meu

@ cosmin am o idee de modificare pentru 16v. pentru ture joase. trebuie sa vorbim

adineauri am eliminat problema zgomotelor la speed-bump uri

bielete anti-ruliu distruse
                    rulmenti de presiune amortizor distrusi

am dat afara ansamblul arc amortizor am inlocuit ce trebuia, l am facut gigea si l am pus la loc. strans gresat ca la carte
                    am schimbat si bieletele antirului cu unele care ( pt cei care stiu cum sunt pozitionate ) acopera mai mult buza basculei. astea trozneau grav la speed bump uri. surubul bieletei harjaia in bascula

mi am facut curaj cu un prieten si le am facut singur. am ajuns la concluzia ca nimeni nu lucreaza mai bine la masina mea decat eu personal pentru ca o fac cu de drag nu pentru bani si ingraba.

P.S. recomand cu toata increderea pasta ceramica de la DaciaShop.
                    Attached Files

Comment

• cum e la garaj bre ?....sa fii plin de ulei si pamant pana la coate muncesti la ea pui suflet merge ok ....aici ai gresit mergeai la service ,toti dorei erau cu mana in ea
                      sigpic

Comment

• ai scurtat amortizoarele sau mi se pare mie?

Comment

• Hai ca usor usor,o faci ca noua....si revi in lumea curselor....Te astept la o indemanare...
                          sigpic

Comment

• Aia e ambutisarea de fabrica Razvan

Ma bucur ca ai rezolvat,cum e acum?
                            Sa te pun sa schimbam uleiul la camion + un rulment intermediar si ca bonus, placutele pe spate,sa vad ce maini ai

Ai grija de masina, si mai cu mila ca sunt banii tai la urma
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• eu mi-am schimbat singur arcele sport. eram ceva mai negru de atat.

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
                                cum e la garaj bre ?....sa fii plin de ulei si pamant pana la coate muncesti la ea pui suflet merge ok ....aici ai gresit mergeai la service ,toti dorei erau cu mana in ea
                                am o satisfactie deplina ca mi am facut o singur. sa vezi cum ma taram ca un vierme pe sub ea. praf in ochi ulei degete zdrelite

Originally posted by razvanamza View Post
                                ai scurtat amortizoarele sau mi se pare mie?
                                nu mai fac tiganeli

Originally posted by GOLAN91 View Post
                                Hai ca usor usor,o faci ca noua....si revi in lumea curselor....Te astept la o indemanare...
                                iti multumesc si tie de sfaturi. pentru coorse o sa luam ceva la anul. un pitic mic si al dreq

Originally posted by matheo66c View Post
                                Aia e ambutisarea de fabrica Razvan

Ma bucur ca ai rezolvat,cum e acum?
                                Sa te pun sa schimbam uleiul la camion + un rulment intermediar si ca bonus, placutele pe spate,sa vad ce maini ai

Ai grija de masina, si mai cu mila ca sunt banii tai la urma
                                cum e ? are viata in ea. e o placere din nou sa dau in gropi denivelari piatra cubica . nici nu le mai simt. inainte ziceam ca se rupe in doua

mai cu mila ? mila am avut si pana acum. pe piatra cubica mergeam cu a 1 a la ralanti si gropi nu vedea neam. la trecereile peste sinele de tramvai se facea coada de injuraturi in spatele meu. de ce au cedat ? nu stiu. calitate proasta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google