Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cele care vinea loganurile aveau doua line pe cauciuc in schimb ale mele erau ca ale lui cu trei lini,le-am luat din italia cu 90 euro bucata.

Comment

• Nu te temi ca mai poti prinde polei dimineata devreme ? Eu ma mai aman 2 saptamani pentru ca circul preponderent noaptea.
      sigpic

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
        Pai vad ca n-ai respectat ce recomanda unii useri si anume echilibrarea dupa ce parcurgi cateva sute de km.
        sa iti spun ca doar 3 roti au avut nevoie de echilibrat cu doar 5 grame ?

Originally posted by darksid3 View Post
        "Macinicii" tot Michelin sunt ?
        macinicii i am atasat din greseala. sunt buni tare

Originally posted by geo_ultras View Post
        ai facut cea mai buna alegere, pt ca asa spune NDL
        dar o lasam si noi un pic pe burta anul asta ??
        pe burta nu ne lasam fiindca am nevoie de garda mare. o bag pe coclauri

Originally posted by dr_mke View Post
        Nu te temi ca mai poti prinde polei dimineata devreme ? Eu ma mai aman 2 saptamani pentru ca circul preponderent noaptea.
        sunt constient. daca mai asteptam 1 saptamana dadeam mai mult pe ele. minim inca 100.
        in bucuresti la ce ore plec eu cu masina nu mai sunt probleme. voi avea grija

@ all multumesc

pretul a fost 1197 cu tot cu echilibrat si azot. 280 / bucata consider ca este cea mai buna alegere

Comment

• da ai facut o alegere foarte buna,si nici nu le-ai luat scump.

Comment

• am uitat sa mentionez ca pe ud / apa sunt destul de slabe. intra ABS ul relativ usor.
            pe cat de bine si excelent stau pe uscat atat de prost mi se pare ca stau pe apa.
            se vede si in profil ca nu au canale pentru evacuarea apei.

Comment

• Bridgestone-urile mele stau bine pe apa, unul din motivele importante pentru care le-am vrut. Oi vedea cat de mult tin ca si numar de kilometri.

Zic totusi sa ai rabdare putin pana se rodeaza, abia dupa cateva zeci de km minimum te poti pronunta. Slabe nu au cum sa fie pe ud, sunt totusi anvelope din clasa premium.
              Attached Files
              sigpic

Comment

• de ce nu ai renuntat si la catalizator?
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
                  Bridgestone-urile mele stau bine pe apa, unul din motivele importante pentru care le-am vrut. Oi vedea cat de mult tin ca si numar de kilometri.

Zic totusi sa ai rabdare putin pana se rodeaza, abia dupa cateva zeci de km minimum te poti pronunta. Slabe nu au cum sa fie pe ud, sunt totusi anvelope din clasa premium.

nici ale tale nu au canale de evacuare a apei foarte bine definite. am facut ieri 200 si ceva de km. Michelin se lauda ca sunt facute din nu stiu ce material care adera bine la asfalt ud.
                  cat despre uzura...cunosc o masina care are 60.000 km cu anvelopele astea si sunt aproape de sfarsitul vietii.

Originally posted by Dany_DNY View Post
                  de ce nu ai renuntat si la catalizator?
                  -eliminarea gaturii 54mm => 38mm este mai importanta decat eliminarea catalizatorului.
                  -cu aceasta modificare + marirea gaurilor in/out catalizator masina trage mai bine pe toata plaja de ture. aproape cat s a simtit cu catalizatorul scos.
                  -dupa mai multi kilometrii facuti pot sa spun sigur ca masina trage foarte bine pe ture joase din 2000 in 4000. mult mai bine decat stock
                  -eu ies cu masina de 2 - 3 ori pe an din tara la drumuri lungi. daca ma prinde fara catalizator in afara ma sparge
                  - sa nu mai zic de miros care este insuportabil.

Comment

• faza cu eliminarea gatuirii si largirea gaurilor in/out (care or fi alea ?! habar n-am) merge si la dci? sau acolo nu se simte chiar asa ? si cine mi-ar putea face asa ceva? da-mi un pm ca sa nu-ti poluez thread-ul.

Comment

• poti sa il poluezi. nu ma deranjeaza. din cate am auzit si la diesel ar fi o gatuire la imbinarea traseului cu colectorul. mai multe detalii nu cunosc

mini-intalnire
                      Attached Files

Comment

• aia e, voi sunteti: gogae, momaie si tamaie
                        alexe cand ne vedem, vreau sa mai dai o tura cu a ta

Comment

• trage bineee rau de tot masina, mersi frumos pt "plimbarea" de azi !
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• 1.6 16v 105 cp cu traseu full 50
                            1.4 "cel mai chel " +soft
                            1.4 transformat in 1.6 cu soft bagabont limitare in 7000 ,AC, servo ,gaz si scule fara catalizator .....si cu o timonerie cu cursa de 20 cm inainte si inapoi
                            A fost frumos ...
                            Ma plimbat iar ,pentru ca uitasem cum trage 16v ..liniar ,placut ,silentios meserie
                            sigpic
                            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Arata bine fara partea cromata din fata.
                              Sunt curios cum e cu evacuarea modificata
                              Al meu nu are decat cip,in rest stoc.

Bafta in continuare la modificari.

Comment

• Faine cauciucurile.Imi poti spune din ce magazin le-ai cumparat?Am gasit in Slobozia mult mai scumpe.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google