Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• curatenia este la ordinea zilei.

Aolooooooooooo e maniac ) .......cum isi petrece el sarbatorile pascale ) .......(cine vorbea ,si eu eram bagat sub masina daca eram acasa)

Ps :A ce miroase in interior acuma? Scortisoara ,cuisoare ,citrice , Kurtos kolac, zambile .....
    sigpic
    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• arata super... mi-ar placea si mie dar sunt prea lenes. mi se pare mie sau ai suspensia stoc ? ma gandeam s-o cobor putin dar parca sunt prea multe minusuri si ca plusuri ar fi numai aspectul si stabilitatea. cand zic c-o las ma tot intalnesc cu borduri inalte in parcari bradulet. ca in poza ta.

Comment

• Cel mai frumos e un Prestige stock stock.

Exista vre-un degresant pentru jante? De exemplu ale mele dupa ce le spal parca tot sunt putin "matuite" de murdarie. Cand era mai noua, jantele aveau un luciu specific, sper ca intelegi ce zic. Putem reda acea "curatenie" a jantelor?
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• @ lau miroase a Golden State Delight de la California Scents

@ alexpeed sunt in cautari. cel mai bine e un strat de lac+polish

peste 1 saptamana sper sa intre la vopsit integral cu 2 straturi zdravene de lac

P.S. mai pe seara urmeaza un upgrade cu aceleasi leduri custom de 3500k

Comment

• Ce ai ceruit la interior? Bordul?
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Bara aceea de pe fata care era cromata, e vopsita sau colantata? Daca e vopsita: cu pistol sau cu spray? Mersi.

Comment

• maniac esti cu curatenia
                valio: e colantata, negru mat

Comment

• Originally posted by einstein1984 View Post
                  Ce ai ceruit la interior? Bordul?
                  a fost o insiruire nefericita de cuvinte si s a inteles altceva

nu nu. bordul imi place cat mai mat sa nu dea reflexii. nu suport luciul. inca nu am gasit produsul care sa faca bordul mat

Comment

• vezi ca imbraca dsign borduri in catifea si scapi de reflexii
                    Last edited by geo_ultras; 17 April 2012, 20:29.

Comment

• A dat geo cu "rata moarta in termopan " bord de curse ) cu interior crem
                      )) ....bordul ala ar merge la mine : dar sunt prea lenes sa dau bordul jos
                      sigpic
                      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• dute ba la peste si lasa-ne catifea crem

Comment

• Originally posted by geo_ultras View Post
                          vezi ca imbraca dsign borduri in catifea si scapi de reflexii
                          nu stiu cum se impaca cu praful catifeaua aia. pe bord e problema ca nu prea ai pozitie cu aspiratorul

pozitiile de 3500k si 2-3 cadre si cu celalalt 16volti sa nu zica ca nu il bag in seama. intra si asta curand la "detailing"
                          Attached Files
                          Last edited by alessandro; 17 April 2012, 20:46.

Comment

• Asa de tanara si de ingrijita si pleaca la vopsit?
                            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• frumoase. de unde ai luat pozitiile?

Comment

• Originally posted by einstein1984 View Post
                                Asa de tanara si de ingrijita si pleaca la vopsit?
                                Nu vopseaua ma intereseaza ci lacul. Vreau strat
                                Bun de lac sa pot sa ii dau polish din cand in cand
                                Lacul de fabrica e o gluma

@ ndl pozitiile sunt facute din leduri pe o placa de circuite. Nu prea se gasec leduri dastea la noi. Eu unul nu am gasit. Vreau sa dau comanda pe net

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google