Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 2-3 zile... dar ce-i faci ma ... o pui mm cu mm ...
    in 1 zi se fac 2 masini ... 2 oameni

Comment

• Da, mersi; la jumatatea lui mai, imi iau concediu si 2 zile aloc pentru treaba asta.
      Eu mai am pregatit niste cauciuc autoadeziv,(cum era la dacia in "ligheane") pe care as vrea sa-l lipesc in unde tabla e mai expusa vibratiilor(fara ranforsare); vopsea nu cred ca mai dau.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
        2-3 zile... dar ce-i faci ma ... o pui mm cu mm ...
        in 1 zi se fac 2 masini ... 2 oameni
        eu am lucrat singur. am dat si cauciucata. a si plouat si nu am lucrat non stop

Originally posted by IancuMIC View Post
        Da, mersi; la jumatatea lui mai, imi iau concediu si 2 zile aloc pentru treaba asta.
        Eu mai am pregatit niste cauciuc autoadeziv,(cum era la dacia in "ligheane") pe care as vrea sa-l lipesc in unde tabla e mai expusa vibratiilor(fara ranforsare); vopsea nu cred ca mai dau.
        cauciuc autoadeziv ? da mi niste detalii

Comment

• Ai detalii pe PM.

Comment

• poti sa scrii si aici. pe mine nu ma deranjeaza. poate mai au nevoie si altii...zic si eu

Comment

• Sper ca nu se supara alessandro daca pun si eu o poza cum am pus eu fonominul. Eu am incercat sa il pun cat mai compact (dintr-o bucata). Singura problema intampinata a fost ca dupa ce am pus fonominul a fost impins polistirenul ala mai in fata si agata ambreiajul de el cand apasai in podea.

Si nu mai spun ca am gasit o avere ) Cum ma mai uitam putin pe acolo mai gaseam 10 bani, cred ca am gasit peste 2 lei )
              Attached Files

Comment

• daca as reusi cumva sa il lipesc pe sub bord, fara sa il mai dau jos ar fi excelent.

o sa ma apuc de peretele exterior. dau jos izolatia existenta, lipesc peste fonomin cu un strat de silicon, si direct pe caroserie mai pun un strat de STP

am vazut ca STP ul rezista la 80 grade. peretele ala de foc nu cred ca atinge temperatura asta

Comment

• in nici un caz. iar izolatia originala pare dintr-un material asemanator, cel putin pe dedesubt. pe deasupra are lipita o pasla tare, sa nu se dezintegreze

Comment

• Ce grosime are fonominul pe care l-ati folosit? Cum cade mocheta peste?

Comment

• sa aibe 0.7-0.8 mm. mocheta vine intradevar un pic mai shantalie in unele locuri

Comment

• se aseaza cu timpul. nu uita in schimb de stratul de vopsea cauciucata, inca 2-3-4mm, depinde de generozitatea cu care ai aplicat-o.

Comment

• Al meu e de 0.6; userul de la care l-am cumparat a si spus ca daca e mai gros, o sa pice rau mocheta.Oricum la ambutisari, tunel frana de mana, o sa-l mai subtiez un pic; am oroare de mocheta care cade aiurea, in general de lucrul care nu e bine facut.

Comment

• in acelasi timp cu cat este mai subtire cu atat munca este in zadar. ca sa antifoneze bine trebuie sa fie gros.

daca te urci la mine in masina nu iti dau seama unde cade prost. oricum se aseaza in timp

Comment

• Salutari de la Susai

Sent from my XT311 using Forum Runner
                              Attached Files

Comment

• In loc de fonomin, mai puteti folosi placi decupate din polietilena expandata, cu grosimea de 1 cm, respectiv de 0.5 cm sau 0.4 cm in zonele mai delicate (la pedale unde trebuie asigurata cursa + decupajele din zona)

Polietilena expandata nu este atat de higroscopica precum fonominul, insa daca accidental se varsa in masina apa ceva mai multa, in timp intra in placa de polietilena si o retine. Polietilena expandata in timp se taseaza acolo unde este "calcata" des (sub pedalier)

Cu mocheta apare intradevar o problema... Cine are timp si indemanare o poate ajusta cu foarfeca, ac si ata mai groasa - dar trebuie cusuta cat mai estetic (la margini, colturi) iar pe dos trebuie lipite fasii de intarire (cu prenadez sau alt lipici de calitate care ramane flexibil)
                                Last edited by ion_R5; 28 April 2012, 12:42.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google