doar prestigeul a avut fata spate amortizoare pe gaz ... lucrul asta il poate confirma si SDP
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
si pana la urma ce vrei sa-i faci la suspensie ? ca-mi ies ochii citind pe aici si nu vad nimic..
ca o parere personala, cred ca ar fi fost mai bine daca scoteai cromul de pe spate de tot si chituiai gaurile. eu asa vreau s-o fac... clean
Comment
-
@ SDP LUA are vreo spira taiata ceva ?
nici eu nu cred ca sunt pe gaz. desi apar 2 coduri diferite de amortizor intre 1.6 si 16v.
la 1.6 apare 6001.550.751
la 16v apare 8200.807.029
@ NDL H&R -4.5 cm + amortizoare stock + bucsi repozitionate + secretul
daca nu e bine, am un set de Monroe Black mai dure cu 10% din fabricatie pe care le voi scurta 30-35 mm
Comment
-
si care vor deveni mult mai dure prin scurtare. parca erai pro stoc si anti coborari... eu as vrea s-o las doar 3 cm.
apropo (offtopic) stii ceva de weitec ? am gasit oferta. sau sa dau inca 200 ron si sa iau eibach ? cu amortizoare stoc...
Comment
-
intre stock si Eibach nu iti dai seama care arcuri sport
si de de ca ma rog scurtarea amortizotului il face mai dur ? eu consider ca m am exprimat relativ clar..scurtat nu intarit. sau e un muSt ca scurtatul sa vina insotit de intarit ?Last edited by alessandro; 28 June 2012, 17:32.
Comment
-
Eibach nu coboara masina suficient cat sa iti mangaie privirea dar suspensia tot se intareste si pierzi la comfort
depinde ce vrei. eu vreu o vreau si lasata si stabila si comfortabila si nu stiu exact cate ele le voi obtine.
daca amortizoarele stock nu fac treaba am varianta Monroe Black pe gaz scurtate. daca nici astea nu fac treaba mai am inca o varianta de backup cu amortizoarele stock modificate un pic altfel.
Comment
-
dar nici H&R nu am curaj sa pun sunt curios ce impresii o sa-ti faca..
colegul mihai.85 e cam zguduit
Comment
-
calibrare cat mai reala a acelor urmata de :
5505 rpm (pe diagnoza) in treapta 5
5505 * 22,44 / 336 * 4,21 * 0,79 = 120,40 mile pe ora
lejer lua mai mult. se termina drumu, urmau pante si curbe
P.S. consumul instant era undeva la 35 litri / oraAttached FilesLast edited by alessandro; 2 July 2012, 16:12.
Comment
Comment