Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• doar prestigeul a avut fata spate amortizoare pe gaz ... lucrul asta il poate confirma si SDP

Comment

• doar Prestige sau 1.6 16v fie el laureate sau prestige ?

ai idee Laureate ul 16v ce cod are pe placuta ovala ? sa ii caut amortizoarele

Comment

• si pana la urma ce vrei sa-i faci la suspensie ? ca-mi ies ochii citind pe aici si nu vad nimic..
        ca o parere personala, cred ca ar fi fost mai bine daca scoteai cromul de pe spate de tot si chituiai gaurile. eu asa vreau s-o fac... clean

Comment

• La LUA au fost pe ulei ca am schimbat unul pe garantie pe care l-am spart la Brasov.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• @ SDP LUA are vreo spira taiata ceva ?

nici eu nu cred ca sunt pe gaz. desi apar 2 coduri diferite de amortizor intre 1.6 si 16v.

la 1.6 apare 6001.550.751

la 16v apare 8200.807.029

@ NDL H&R -4.5 cm + amortizoare stock + bucsi repozitionate + secretul

daca nu e bine, am un set de Monroe Black mai dure cu 10% din fabricatie pe care le voi scurta 30-35 mm

Comment

• si care vor deveni mult mai dure prin scurtare. parca erai pro stoc si anti coborari... eu as vrea s-o las doar 3 cm.
              apropo (offtopic) stii ceva de weitec ? am gasit oferta. sau sa dau inca 200 ron si sa iau eibach ? cu amortizoare stoc...

Comment

• intre stock si Eibach nu iti dai seama care arcuri sport

si de de ca ma rog scurtarea amortizotului il face mai dur ? eu consider ca m am exprimat relativ clar..scurtat nu intarit. sau e un muSt ca scurtatul sa vina insotit de intarit ?
                Last edited by alessandro; 28 June 2012, 17:32.

Comment

• aa, credeam ca vrei sa comprimi li uleiul din amortizor..
                  adica in ce sens nu sunt diferente intre stoc si eibach ? atunci de ce costa asa de mult ?

Comment

• de fiță...

Comment

• Eibach nu coboara masina suficient cat sa iti mangaie privirea dar suspensia tot se intareste si pierzi la comfort

depinde ce vrei. eu vreu o vreau si lasata si stabila si comfortabila si nu stiu exact cate ele le voi obtine.

daca amortizoarele stock nu fac treaba am varianta Monroe Black pe gaz scurtate. daca nici astea nu fac treaba mai am inca o varianta de backup cu amortizoarele stock modificate un pic altfel.

Comment

• dar nici H&R nu am curaj sa pun sunt curios ce impresii o sa-ti faca..
                        colegul mihai.85 e cam zguduit

Comment

• depinde de fiecare cum percepe schimbarea. unii vor avea neplacerea sa descopere oase si muschi pe care nu stiau ca ii au iar altii vor savura si cea mai mica denivelare din asfalt

Comment

• calibrare cat mai reala a acelor urmata de :

5505 rpm (pe diagnoza) in treapta 5

5505 * 22,44 / 336 * 4,21 * 0,79 = 120,40 mile pe ora

lejer lua mai mult. se termina drumu, urmau pante si curbe

P.S. consumul instant era undeva la 35 litri / ora
                            Attached Files
                            Last edited by alessandro; 2 July 2012, 16:12.

Comment

• LUA nu are nimic taiat sau modificat. Amortizoare stock si arcuri H&R stock.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• intrebam fiindca mi se pare foarte joasa. da ai si alte gume..cu talon mic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google