If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sa le stapanesti sanatos Vorba lui Alex : ce de masini la vila lu nea Dizain... si cand te gandesti ca a mai venit si Matheo Low prea Low....cu cheia de 24 dupE el )
ps. Ce naibii facea cainele ala , la roata mea? )
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Ce de masini la vila lu' Dsign acolo .Arata bine rau masina acum,daca te conving baietii sa pui si niste gume de 50 sau 55 o sa arate si mai bine.
o sa ma interesez de omologare pentru 195 55 16. exista o lege pe undeva conform careia ... iti spun pe scurt sa se inteleaga : daca Sandero Stepway are omologare din fabrica pentru dimensiunile astea atunci se pot omologa foarte simplu si pe Logan deoarece are aceleasi caracteristici constructive ca masina
Sa le stapanesti sanatos Vorba lui Alex : ce de masini la vila lu nea Dizain... si cand te gandesti ca a mai venit si Matheo Low prea Low....cu cheia de 24 dupE el ) ps. Ce naibii facea cainele ala , la roata mea? )
ati complotat amandoi sa ne chinuim cu arcul ala stim noi cos_min nu a facut fata si a cedat
Imi pare asa rau ca "m-a luat capul" ...abia azi ma simt mai bine ... Treaba de finete de dimineata s-a facut cu succes ... dovada se afla pe masina ta ... Albinutzei cine stie ce i-ati facut :p...am toata increderea in Dani ... mi-a parut rau ca vroiam sa mai repozitionez si eu pe spate bucsele inca odata
Asta cu cainele ) ....i cand am pus eu arcurile ....aveam o catea mai mica ) a venit in viteza sa se bage sub masina ...nu a adaptat inaltimea corespunzatoare . a dat cu spatele de prag BOoooooM si a inceput sa schiaune ))
intre bucsile de prindere de pe lonjeron si primul tampon de cauciuc ramane 1 deget.
consider ca este putin, deci 1 tampoan pe spate zboara zilele urmatoare. cred ca doar o ridic pe cric si merge sa le tai
am incercat si un amortizor stock de spate sa vad cat intra tija in el. se duce peste buza filetului si tot nu bate in cap.
mai mult ca sigur si pe fata e la fel.
pai nu ai vazut ? am taiat 2 tampoane de cauciuc pe spate. ridici masina pe cric si ai loc suficient sa faci ce vrei.
dupa ce am taiat masina a devenit mai barca ( oricum mult mai ferma decat stock )
acum amortizeaza altfel gropile si este mai comfortabila. cateodata uit ca am arcuri H&R dar imi aduc aminte cand intru in curbe si masina nu se inclina.
am mers ieri cu H&R -1-1 si B8. este mult mai stabila dar si mult mai dura.
HR cu stock si cate doua tampoane taiete este combinatia ideala pentru cine vrea si comfort si o masina mai ferma fara comportamente imprevizibile ale suspensiei ( tzopaieli, batai etc )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment