Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hmmm... pai si-atunci care-i sparla cu HR? Miscarea asta cu tampoanele le anuleaza efectul sau n-am inteles eu bine?
    :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• nu, dar nu mai sta masina pe tampoane in loc de arcuri, si nu mai "pare" teapana.

Comment

• @ cobra http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=443

am fost azi cu Lau la Pitesti. mi se pare incredibil de comfortabila. aproape ca stock. si pe curbe sta frumos fara sa se incline, frana este imbunatatita, la viteza mare sta impecabil.

Comment

• Dat dreaq matheo asta
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• daca tu ai inventat tziganeala asta....sa fii sanatos ca sa mai inventezi si altele.

s a schimbat radical puntea spate.

imi place asa mult...este docila, prietenoasa, previzibila, te lasa sa ii atingi limitele si sa le cunosti fara sa dea cu tine de garduri
            Attached Files
            Last edited by alessandro; 11 July 2012, 19:58.

Comment

• Frumos ,ce nu da bine la ochi sunt "gogosile" alea de anvelope.
              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• De cum arata eu sunt multumit...de cum trage, nu prea.
                Defapt asa cred ca trag toate 16vavele da m am obisnuit eu cu ele.

Comment

• E perfecta toata. Lasa "gogosile" pe ea ca e ce trebuie! Incearca sa mergi cu 16v-ul tatalui tau o perioada sa fie rutina si cu ala. Ori trage a ta mai prost (desi la cat m-ai batut...) ori e obisnuinta.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• gandeate-te ca l-ai ars pe FUG si loganul lui trage bine

Comment

• cum sa traga ma bine )) cand imi da mie decat o masina jumate ))
                      sigpic
                      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Tie iti trage bine nebunule, si a mea trage o idee mai bine ca un 16v stock.

Doar ca m am plictisit eu de cum se misca.

Am mers aseara cu cealalta, e mai plictisitoare dupa 3000

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

• se tine bine ) 170 a patra
                          sigpic
                          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• acele sunt calibrate pentru eroare minima, iar drumul era intr o foarte usoara urcare.
                            m am oprit fiindca a iesit o nebuna in fata tocmai atunci cand intram pe plat

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                              terminativa ma cu batul in cap....are o gramada cursa. cand ne vedem scoti un amortizor stock si ii bag toata tija inauntru cu tot cu filet si nu bate.

si acolo mai sunt 3 tempoane care au 6-7 cm

P.S. pe fata bate in cap mult mai repede ca pe spate. acolo e problema
                              am scurtat amortizoru spate 3 cm si tot nu ajunge in capat...l-am impins pana i-a dat uleiu pe nas si tot nu s-a dus in capat...si am doar o bucsa de mult timp si am mers si gol si plin, in nici un caz nu da in capat
                              sigpic

Comment

• singurul dezavantaj este ca sta mai prost pe drum cu 2 bucsi taiate. tampoanele alea rigidizeaza frumos puntea spate.

eu le am taiat fiindca facea urat cu 4 persoane si bagaje. salta rau de fund la bump uri
                                acum este aproape aproape la fel de comfortabila ca stock. nu zdruncina si nu schtura absolut deloc.
                                am obtinut fix si exact ce imi doream

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google