Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ai citit ce am scris mai sus ?

1. suspensia este cu 10% mai incomfortabila ca stock
    2. incarcata blana cu arcuri stock se lasa -10 cm
    3. incarcata blana cu H&R se lasa -7 pe masurate deci ce roti intra unde ?
    4. cu 4 persoane in masina este mai comfortabila decat goala
    5. la denivelari scurte ( sine de tramvai ) este mai comfortabila ca stock
    6. pe A2 portiunea cu beton simti cum masina ramane nemiscata si suspensia lucreaza oferind comfort superior fata de stock cum nu stiu
    7. exact ca tine eram si eu pana am pus

mai pun odata filmuletul cu descrierea lul Clarkson despre suspensia Alfei 8C...mi se pare cunoscut...aaa da suspensia stock de Logan

http://www.youtube.com/watch?v=dU6-SlHn2X4 de la 6.40 la 7,23

P.S. 8. astept sa raman suspendat pe undeva

Comment

• alessandro, cu masina aia din filmulete nu te duci la piata, la tara, la servici si pe unde se mai umbla cu o masina.....

Comment

• ala e Loganul care a rupt in doua sezonul trecut la coasta H2. si anul asta are 2 din 2 victorii.

Comment

• Tre sa ma dau/dai o tura clar.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• daca ajung vineri, iti dau sa mergi.

Comment

• Sa dau si eu o tura, sa vedem cum sta pe curbe, daca esti amabil

Comment

• Bara antiruliu este integrata la puntea spate, pe romaneste SUDATA in interiorul profilului puntii.
                sigpic

Comment

• mai degraba as zice ca este bara de rigidizare a puntii nu este bara pentru limitarea ruliului

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                    ai citit ce am scris mai sus ?

1. suspensia este cu 10% mai incomfortabila ca stock
                    2. incarcata blana cu arcuri stock se lasa -10 cm
                    3. incarcata blana cu H&R se lasa -7 pe masurate deci ce roti intra unde ?
                    4. cu 4 persoane in masina este mai comfortabila decat goala
                    5. la denivelari scurte ( sine de tramvai ) este mai comfortabila ca stock
                    6. pe A2 portiunea cu beton simti cum masina ramane nemiscata si suspensia lucreaza oferind comfort superior fata de stock cum nu stiu
                    7. exact ca tine eram si eu pana am pus
                    atunci tu nu ai HR cu amortizoare stok, da-o-n in fasole...
                    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• poate confirma colegul Vitriol care are aceiasi configuratie si mai poate confirma Lau911 care a ramas de asemenea uimit de comfort

depinde foarte mult si de perceptia fiecaruia asupra termenului comfort.

Comment

• Da ma e foarte confortabila si ma enerveaza ca ruleaza pefect "nenorocita " imi place la nebunie ....nu zdrangane ,nu zdruncina , nu are volanul stramb nu urla e curata , tipla , luceste
                        sigpic
                        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• si mie imi place la nebunie a ta...mi as dori sa am o a doua masina ca PHJ u

sa fie dura, sa tzopaie, sa urle, sa tipi in ea ca sa te intelegi, sa traga si sa raspunda brutal ca a ta, sa ma stranga ca in menghina scaunele, si toatele celelalte zgomote care lucreaza impreuna pentru o simfonie perfecta ce iti trezeste simturile cand de urci la volan.

a mea e masina de bosorog stai calm...inca nu am ajuns sa o spal cu sticla in parcare

Comment

• v-ati indragostit ... ? nebunilor ! PHJ-ul trage? ... nu m-a lasat sa-i dau

Comment

• traga ma...inexplicabil de bine...ma chinui cu el. pe fiecare treapta ii dau juma de masina doar. sta la 1 masina si ceva in spatele meu pe 400

si m am convins ca a mea trage o idee mai bine ca un 16v normal

Comment

• masina mea nu trage asta e clar
                                sigpic
                                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google