Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da da. M ai si claxonat nu ?

da, eu te-am claxonat

Comment

• it's like it's been carved by angels

Comment

• mai are un pic si trece pe sub ea e inalta rau !!
        Attached Files

Comment

• Cum e cu admisia aia??,mere mai bine??Ce te tot plangi ca nui bun K4M asta ca bagi multi bani sa tragaNici nu te-ai apucat de el....s-a te invat eu??Dami un pont de un motor si iti arat cum se facetuning ieftin....
          sigpic

Comment

• sa inteleg ca vrei sa iti iei K4M ? ce tiganeli mai stii ? scuipa tot

admisia tiganita merge foarte frumos. trage foarte bine de jos. din 2000 pleaca ca un diesel de 85 cai chiar ma impresioneaza cateodata. sus e cam la fel...liniar cum zici tu
            Last edited by alessandro; 24 July 2012, 09:34.

Comment

• N-ai mai zis nimic de cele 8 "rani"... Au iesit usor?
              Data viitoare(pe la inceputul lui septembrie) cand ajung pe la Bucuresti poate reusim sa ne vedem sa povestim un pic ca prea multe modifici la biata masinuta si eventual le punem si la "tranta".
              Sau poate ajungi tu mai repede prin Cluj...
              :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• s a rezolvat cu polish si cu ceara.

prin Cluj cred ca ajung prin octombrie abia, dar te astept oricand cu o bere rece in Bucuresti

Comment

• Ma bucur ca ai scapat asa ieftin... nu ca mine.
                  Multumesc de invitatie. O s-o onorez cu placere. Bere fara alcool nu?
                  Inseamna ca o sa ne vedem de mai multe ori.

Comment

• "tranta" ... este noul termen ... Cobra nu am vazut nici un rezultat nimic ... pe toti ne-ai provocat )

Comment

• Eeeh Cosmine lasa ca nu e timpul pierdut... Apuc eu la un moment dat sa onorez toate provocarile.

Comment

• azi dimineata pentru a nu stiu cata oara ( nu am mai tinut cont ) inainte de a pleca am curatat si gresat pivotul de debraiere din carterul ambreiajului. motivul...scartaia....logic

am folosit o unsoare chinezo - romaneasca imprumutata de la colegul Samy. a cumparat o de la Sine din spate de la Obor

ca prim efect pedala nu s a miscat niciodata asa bine. efectiv ma bufnea rasul. aveam impresia ca se apasa singura.
                        nici un alt smarcaz nu a reusit sa faca asa ceva. sa unga atat de bine. tare cum o vaselina efectiv no-name poate avea efect mai bun decat costisitoarele Sonax pasta ceramica sau Sonax pasta aluminiu

am facut un drum de militari valea cascadelor preciziei...cea mai nenorocita aglomeratie. pedala merge ca proaspat unsa fara nici o schimbare. cu celelalte unsori prindea imediat un scartait fin si ramanea asa o perioada dupa care incepea din ce in ce mai rau

de aceasta data am gresat mai in profunzime. am dat cu unsoare si pe axul cutiei si rulment
                        sa vedem acum cat dureaza.

am achizitionat in vederea inlocuirii si buclucasul pivot de debraiere...24 lei
                        Attached Files
                        Last edited by alessandro; 25 July 2012, 15:04.

Comment

• Musca se aude in habitaclu ?

Nu ca esti tipicarul tipicarilor la scartaieli ...

Comment

• o singura dorina am de la masina asta. una singura, neindeplinita pana acum.....sa nu scartaie pedala de ambreiaj.

o problema pe care eu am intalnit o la absolut 100% din Loganurile in care m am urcat.

pentru mine acel scartait face diferenta dintre a conduce pentru relaxare sau a te relaxa ca sa conduci.

Comment

• si la al meu scartaie? apropo de scartaieli and shit, am spalat calumea motorul (in spate la gara de est, la red box) si acum e mult mai silentios. nu mai scartaie nimic. daaar....intre mai greu intr-a doua si a treia, uneori refuzand sa cupleze. ai vreo solutie pt asta, daca tot ai inebunit cutia aia?

Comment

• Ce cutie am inebunit ?

Tu speli motor cu instalatie de GPL pe el ?

Poate e ceva pe la timonerie sau pe la selector. Am impresia ca pe acolo chiar poate sa intre apa

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google