Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stii ceva mai exact sau?? ca la ambreiaj nu avea ce sa se intample.

Comment

• Exista un loc pe unde am impresia ca poate intra apa.
      Selectorul ala trebuie si el gresat sa se miste natural.
      Mai ales daca ai gpl, motorul il speli cu wd40 si carpa..
      In felul asta pelicula de wd previne depunerile

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

• deja m am saturat. s a intamplat a 3 a oara
        iar a fost sparta vineri noapte pe o strada dintr un cartier rezidential din Vatra Luminoasa

Mp3 Alpine si roata de rezerva lipsa plus butuc fortat pe dreapta.

cand au scos mp3 ul din bord s a facut atingere pe la niste fire pe undeva si nu se mai aprind ledurile din bord de la ceasuri si de la climatizare. un fir care sta liber ( se vede in poza ) se vede ars acolo. ce s o fi intamplat ?
        Attached Files

Comment

• Nu ai alarma pe ea? La mine au fost niste bibani ca mi-au stricat incuietoarea de la usa sofer si portbagaj dar nu au apucat sa intre in masina pentru ca urla alarma si atragea atentia, asa ca au plecat
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• nasol ce s-a intamplat...nu te-ai gandit sa scoti de tot incuietorile ?
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• cel mai bine sa anulezi incuietoarele ! eventual si o alarma daca nu ai ...
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• anuleaza incuietorile! si eu am patit sa mi le forteze, dar au fugit ca urla alarma ca disperata si am babe somnambule in bloc...

Comment

• prima data cand au umblat la ea am zis ca ce sanse sunt sa mai umble a 2 a oara...si tot asa

o sa primeasca o alarma cat de curand. vreau sa anulez si incuietorile dar am o intrebare. daca dintr un motiv sau altul fara baterie...ce fac ? cum intru in ea ?

singura paguba va fi Mp3 ul. 1 am lasat fata in masina si 2 chiar daca se despagubeste pe casco nu cred ca voi prime un alpine ci unul
                  de fabrica

P.S. ciudat este ca fata de la mp3 era in buzunarul din spatele scaunului si in masina nu se vedea nimic din cauza foliilor

Comment

• Lasa doar incuietoarea de la usa dreapta.

Comment

• asa voi face.

si roata de rezerva o sa o leg cu lanturi in portbagaj, iar MP3 ul il fac cu sina cum se facea pe vremuri.

nu sunt suparat de paguba cat sunt enervat oamenii si faptele astea. merita impuscati pe stadioane pline nu altceva

Comment

• Daca ii impusti scapa repede si fara durere cel mai bine taiate mainile.

Cea mai buna pedeapsa.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                          o sa primeasca o alarma cat de curand. vreau sa anulez si incuietorile dar am o intrebare. daca dintr un motiv sau altul fara baterie...ce fac ? cum intru in ea ?
                          Cred ca un geam de 70 RON pe fata este mai ieftin decat incuietori alergaturi samd. Plus tu oricum esti cu capu si iti verifici toata masina la 3 luni deci ma indoiesc ca nu va avea destula baterie cat sa-ti deschida usile. Eventual vb cu jocker-ul sa-ti aratae o metoda ca a lui mecanica, de urgenta.
                          Originally posted by alessandro View Post
                          singura paguba va fi Mp3 ul. 1 am lasat fata in masina si 2 chiar daca se despagubeste pe casco nu cred ca voi prime un alpine ci unul
                          de fabrica
                          Nu primesti nimic, atat timp cat nu ai fata, daca ti-a trecut ca ai alpine samd. Daca nu ai avut trecut nimic zici ca ai avut d-ala fara fata care se scoate si iti da macar unu de fabrica, poti sa sari ceva acolo poate iti inlocuieste cu modelul ala nou de pe duster .... cine stie.

Oricum ghinion si urca mai repede o alarma pe ea.
                          B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• :| a3a oara??? esti ghinionist rau atunci...oricum, daca e sa o sparga, o sparge si cu alarma, nu-s ei chiar asa prosti...lasa man, e bine ca ai rotile pe masina;)) de gasit, slabe sanse sa gaseasca hotii...
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Probabil are niste drogalai prin zona...

Comment

• solutie : folie autorizata pe toate geamurile ( poti folosi cea mai deschisa tenta daca nu suporti folia pe geamuri) anulare butuci portbagaj, la ambele usi si sanatate. Probabilitatea de a se termina bateria la cheie si sa fii nevoit sa folosesti butucul masinii este una la 1 milion. Observ ca probabilitatea sa-ti sparga masina este f deasa...
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google