stii ceva mai exact sau?? ca la ambreiaj nu avea ce sa se intample.
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
deja m am saturat. s a intamplat a 3 a oara
iar a fost sparta vineri noapte pe o strada dintr un cartier rezidential din Vatra Luminoasa
Mp3 Alpine si roata de rezerva lipsa plus butuc fortat pe dreapta.
cand au scos mp3 ul din bord s a facut atingere pe la niste fire pe undeva si nu se mai aprind ledurile din bord de la ceasuri si de la climatizare. un fir care sta liber ( se vede in poza ) se vede ars acolo. ce s o fi intamplat ?
Comment
-
Nu ai alarma pe ea? La mine au fost niste bibani ca mi-au stricat incuietoarea de la usa sofer si portbagaj dar nu au apucat sa intre in masina pentru ca urla alarma si atragea atentia, asa ca au plecatIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
cel mai bine sa anulezi incuietoarele ! eventual si o alarma daca nu ai ...
Comment
-
prima data cand au umblat la ea am zis ca ce sanse sunt sa mai umble a 2 a oara...si tot asa
o sa primeasca o alarma cat de curand. vreau sa anulez si incuietorile dar am o intrebare. daca dintr un motiv sau altul fara baterie...ce fac ? cum intru in ea ?
singura paguba va fi Mp3 ul. 1 am lasat fata in masina si 2 chiar daca se despagubeste pe casco nu cred ca voi prime un alpine ci unul
de fabrica
P.S. ciudat este ca fata de la mp3 era in buzunarul din spatele scaunului si in masina nu se vedea nimic din cauza foliilor
Comment
-
Originally posted by alessandro View Posto sa primeasca o alarma cat de curand. vreau sa anulez si incuietorile dar am o intrebare. daca dintr un motiv sau altul fara baterie...ce fac ? cum intru in ea ?
Originally posted by alessandro View Postsingura paguba va fi Mp3 ul. 1 am lasat fata in masina si 2 chiar daca se despagubeste pe casco nu cred ca voi prime un alpine ci unul
de fabrica
Oricum ghinion si urca mai repede o alarma pe ea.
Comment
-
:| a3a oara??? esti ghinionist rau atunci...oricum, daca e sa o sparga, o sparge si cu alarma, nu-s ei chiar asa prosti...lasa man, e bine ca ai rotile pe masina;)) de gasit, slabe sanse sa gaseasca hotii...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
solutie : folie autorizata pe toate geamurile ( poti folosi cea mai deschisa tenta daca nu suporti folia pe geamuri) anulare butuci portbagaj, la ambele usi si sanatate. Probabilitatea de a se termina bateria la cheie si sa fii nevoit sa folosesti butucul masinii este una la 1 milion. Observ ca probabilitatea sa-ti sparga masina este f deasa...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment