Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fiti-ar cilindricu' de ras. o sa ai portbagaj de matiz............

Comment

• pret bun la instalatie,hmm ma bagi in restaurant cu ambreiajul asta!!!!!!
      @amza,da,si o sa aibe AUTONOMIE!!!!
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
        fiti-ar cilindricu' de ras. o sa ai portbagaj de matiz............
        lasa, sa nu se mai infiga lumea la bagaje. hmm imi iau si sandale si gecutza si nimic...masina nu e caruta. de fiecare data cand lecam in concediu plecam cu juma' de casa dupa mine. daca ma vedeai ziceai ca am reglabila
        al 2 lea motiv este autonomia. nu am chef sa stau sa caut statiile bune de gaz. ii fac plinu si merg tranquil

Originally posted by matheo66c View Post
        pret bun la instalatie,hmm ma bagi in restaurant cu ambreiajul asta!!!!!!
        ai rabdare sa vedem cat tine acum la mine cu tiganeala asta. daca nu, ti am spus, sunt dispus sa te ajut sa dam cutia jos la tine, sa facem orice. vreau sa gasesc o rezolvare. trebuie sa existe

Comment

• Pacat ca plec in concediu,veneai dadeam cutia jos si o unceai pe unde vroiai si cu ce vroiai).
          Apropo,daca vro data din X motive incingi cutia de o gasesc baturile vaselina aia unde va curge?....
          sigpic

Comment

• isi face loc ea si curge pe jos. pe acolo pe unde curge cand se bulesc simeringurile.

Comment

• Mare chestie 60l fata de 54 si daca pui porcu de la socri il pui pe bancheta.

Comment

• puteam sa pun si de 20 litri ca nu ma dearanja. ideea este ca o vreau in portbagaj. are doar 30 cm diametru

autonomia mare o vreau pentru a nu fi nevoit sa bag de la statii no name.

Comment

• Eu cu toroidala de 52L, fizic intra ~41 litri am autonomie de 450 km cel putin.
                  Vara trecuta am facut turul tarii cu butelie de 28l in care fizic intrau ~21, nu am ramas niciodata fara gaz, am bagat mereu de unde am prins din drum fara probleme. Orice directie ai lua, nu exista 200 km legati unde sa nu gasesti gpl. Daca pleci la un drum mare chiar n-ai cum sa bagi numai de la benzinaria ta preferata ...
                  Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• pai la 60 litri am 600 km autonomie sa zicem. de aici la Oradea bag de unde vreau

dar problema mea nu e aici. eu ma duc des prin Bulgaria. bag naibii de pe la vreo nenorocire comunista la aia si raman cu masina e acolo.
                    asa am 600 km cu care fac tranzit fara probleme

Comment

• buc-bulgaria dus intors iti ajunge un plin. am resit buc-botosani-savani (550km) cu un plin. puteam in km astia sa bag de unde vroiam.

in tara, poti baga de la lukoil si SOCAR. au gaz bun. de obicei, unde e gaz bun, este si coada de taximetristi la alimentat!!!

Comment

• Oricum gazul e mers moca ...

Comment

• am devenit gazar. nu pot sa cred.

@ amza vino vineri la intalnire. vreau sa vad cum miroase GPL fara catalizator

Comment

• Ai sa vezi ce misto e, cand mergi la juma` de pret te unge la inima si te usuca la buzunar, mergand ieftin vei pleca din ce in ce mai mult si-atunci faci km dublu fata de benzen ...

Comment

• Si tot la banii aia ajungi. Ba, mai scump, ca faci reviziile mai des.

Lasand gluma, a pune GPL pe masina, mai ales in vremurile astea, mi se pare cea mai buna investitie.
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• la BRC ul ales de mine reviziile se fac la 30.000 km si costa aprox 100 lei

injectoarele au durata medie de functionare de 500.000 km. nu am stres

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google