Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma refeream la reviziile normale (filtre, ulei, frane etc), nu ale instalatiei GPL.
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Revizii multe inseamna si kilometri multi. Macar sa reusesc eu 30 mii pe an, cat mi am propus

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

• Pune toroidala. O sa-mi multumesti

Comment

• deci nu mai insista si nu mai scrie aiurea.

Comment

• incerc sa-ti deschid ochii. si pentru ca butelia aia se trece in cartea masinii e greu de schimbat cand " iti vine mintea la cap" asculta de niste "prosti" care au deja si mai aprofundeaza putin problema. o rezerva mica si ramai cu portbagajul intreg.

daca te-am iertat ca iei brc nu inseamna ca permit sa iei butelie de aragaz. o sa-ti bati joc de portbagaj. daca tot vrei sa faci asta, pune butelia de 80 sau 90 litri, nu 60.

Comment

• Bai prietene pe cine ierti tu aicea??esti vrun zeu in ale GPL-ului sau ce?erai in ale motoarelor si ne-am convins...
              Ia zi cum se comporta acuma?a mai facut urat??
              sigpic

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                incerc sa-ti deschid ochii. si pentru ca butelia aia se trece in cartea masinii e greu de schimbat cand " iti vine mintea la cap" asculta de niste "prosti" care au deja si mai aprofundeaza putin problema. o rezerva mica si ramai cu portbagajul intreg.

daca te-am iertat ca iei brc nu inseamna ca permit sa iei butelie de aragaz. o sa-ti bati joc de portbagaj. daca tot vrei sa faci asta, pune butelia de 80 sau 90 litri, nu 60.
                bai deci serios...tu te auzi ce spui ?
                1 la mana niciodata in viata asta Tomaseto nu va fi peste BRC.
                2 la mana vreau cilindric punct. daca vreau sa tin rezervoru in brate il tin in brate ca asa vreau, ca asa imi place mie
                3 potoleste te cu comentariile pentru ca oricum nu o sa ma convingi niciodata de nimic. stiu mult mai bine ce am de facut.

@ golanu stii ca a rezistat panglica aia de sufa acolo. nu s a rupt nici macar 1 fir. da tot scartaia

Comment

• poftim spatiu 50 si 60 litri cilindric
                  Attached Files

Comment

• nu pot sa zic decat dacia 1300 gpl, de care am avut 20 de ani, dar faci cum vrei.

Comment

• Aoleo Marxul, acum vin baietii sa spuna ca ai profanat motorul asta de turatie. Cum sa pui gaz, sa-l strici? Pai daca-ti permiti 16v, la ce iti pui gaz?

Excelenta alegere ai facut, bv. Intr-un an iti amortizezi investitia, si atunci vei merge la costuri de diesel.

Amzo, cand vei avea prieteni care te freaca la icre sa le cari bagajele, ai sa intelegi si partea asta a istoriei.
                      Si cum de ai avut masina de la 5 ani?

Comment

• Cred ca se amortizeaza mai repede de 1 an.

Eu nu inteleg de ce te agiti atat razvane ? E masina mea pana la urma.

Instalatia BRC pe care o voi pune are posibilitatea de a alege o turatie care atunci cand va fi depasita trece pe benzina. Ma gandeam la 4500-5000 rpm

Pe langa asta are si posibilitatea de a trece pe benzina in functie de sarcina. In functie de MAP. Cand se depasesc 850 mb trece pe benzen. Adica pe la 75% acceleratie
                        Nu stiu daca sa fac si setarea asta.

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

• am eu acum, de la ultima revizie. zici ca intrea turbo, cu tot cu lag aferent

Comment

• buna alerge facut cu GPL-ul ... merita din plin !
                            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Ma sa fie,pai si tot dacolo scartaie???asta tre sa o pacalesti in fiecare zi cu ceva nou sa nu scartaie....
                              sigpic

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                                Cred ca se amortizeaza mai repede de 1 an.
                                Am 45.000 de km facuti pe gpl.O amortizezi cam in 15.000 iar din ce calcule am facut am economisit aproape de 6000 de lei!!
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google