Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by GOLAN91
    Ma sa fie,pai si tot dacolo scartaie???asta tre sa o pacalesti in fiecare zi cu ceva nou sa nu scartaie....
    Nu mai pot. Ma dau batut.

Astept sa faa matheo gresor

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

• Pune gaz pe 16v, sariti cu injuraturi, faceti-l in fel si chip ca e o blasfemie ceea ce face el, nu se poate asa ceva. Felicitarile mele, om cu mintea la cap caruia in 90% din timpul pe care il petrece bara la bara in Bucuresti realizeaza ca nu e o smecherie sa stationezi cu 6 RON/litru fata de 3 RON/litru.

Daca vrei fuge si pe gaz, nu e problem. Problema e ca Loganul nu prea fuge oricum din natia lui.

Sper ca butelia de 50 de litri este la fel de mare ca cea din poza 2. Daca da, arde-o pe nashaaa...
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• portbagaj cu toridal
        Attached Files

Comment

• marcs, fa i pe plac lui amza si leaga la instalatia de GPL o bricheta d-aia mare....vezi spatiu dracu' atunci.

Comment

• degeaba. o sa arda linistit pe duza de urgenta de pe butelie. nu face poc asa usor o masina gpl. ba chiar mult mai greu ca una pe benzina. au fost cazuri de masini tocate de tren, cu butelia toroidala ramasa intacta. de fapt era singurul lucru ramas intreg de pe masina.

Comment

• Ma doare capul daca mai citesc mai multe despre GPL pe acest thread !

scz de off.
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• pe mine deja ma doare stai linistit.

va rog...exista 10 randuri mai sus thread dedicat de GPL.

o sa imi pun si o sa vin cu masina sa vada tot LCB u blasfemia. o sa fiu ars pe rug la Carol, spanzurat la Kiss, si ghilotinat la Constitutiei

Comment

• O sa fi uns cu vaselina....la ambreiaj
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• Prin Campina

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner
                    Attached Files

Comment

• putina cercetare azi in dezmembrari

1. cutia JH3 are suruburile de prindere pentru rulment ul hidraulic
                      2. rulmentul nu intra pe axul JH3 ului din cauza unei camasi pe care JR5 nu o are
                      3. urechea rulmentului iese bolt on prin gaura furcii de ambreiaj. se desface in doua si se asambleaza dupa fixarea rulmentului
                      4. robabil exista pe undeva prin catalogul Valeo rulment hidraulic pentru JH3

am achizitionat o furca aproape noua. se vede ca mai are urme de vopsea in locasul pivotului.

voi amana montajul pana gasesc o solutie de lubrifiere. ceva cu gresor automat care va picura ulei la un anumit interval de timp.

stiu prin colentina un magazin cu furtunele, tevi, racorduri flexibile de dimensiuni foarte mici pentru tipografie.
                      masinile tipografice au foarte multe gresoare si tevi fine prin care curge ulei. sper sa gasesc ce imi trebuie

este singura solutie permanenta la care ma pot gandi. astept idei si sugestii pentru imbunatatiri
                      Attached Files

Comment

• Meserie,schimbam nuca aia,eu am uns-o sambata cu vaselina termica si merge foarte bine!
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• o schimbam, trebuie neaparat, dar furtunelul ala pentru gresare se prinde asa usor acolo incat e pacat sa nu il pun.
                          cand vreau sa gresez nu mai stau sa desfac cablul, burduful si toatea alea. bag un pic de smacolina pe furtun si gata

merge sa bag prin el ulei de motor mai gros sau de cutie. mergea bine cand bagam asa ceva si tinea foarte mult.

Comment

• valvolina de vapor cred ca ar fi ok..

Comment

• sa stii ca nu esti departe de adevar....Lau mi a dat vaselina de sine de tren si rezista incredibil de bine.

capetele de bara din fabrica au rezistat 60.000 km. au fost inlocuite azi cu Lemforder
                              bieletele antiruliu le am schimbat acum 10.000 km cu unele de origine. erau praf si alea.
                              discurile Brembo PVT, dupa 1 set si jumatate de FDB.845 arata fix ca noi si nu au rugina mai deloc.
                              Attached Files

Comment

• Ti-am zis ca sunt capetele de bara
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google