Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am montat si eu ieri pe kia cu Alex. L a mine se aude tzacanitul la ralanti zici ca e diesel,deci cel putin la ralanti e muult mai zgomotoasa.in rest nu e diferenta in mers nu se simte.cb u a luat o razna imi arata 9% consum,eu nu depaseam 7 la drum intins.cu chiulasele n am stres dc tin 200000 e ok,am setat sa treaca pe benzen peste 4500 .@alex cand pleci in grecia si deja amortizezi 20%din costul instalatiei o sa iti fie rusine tare ca ai ponegrit 16v
    Saab 9-5 Aero

Comment

• si la mine arata CB ul mai mult. Si tacanitul este identic si la mine...da nu face chiar ca un diesel.

am bagat gaz de 50 lei, am facut 180 km...si mai am de 20-30 km o fi bine ?
      Attached Files

Comment

• bv baieti... de acum sub 30.000 km pe an sa nu aud ;)
        DB16COS

Comment

• Consumul pe GPL e ceva mai mare ca ala pe benzina dar nu ar trebui sa fie 2L / 100 km diferenta.
          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Ele trec oricum la 42 de grade pe gpl,dar ai optiunea dupa ce depasesti 4000RPM sa treaca pe benzina.Aici sunt cazurile cand ai nevoie de putere,gen depasire!!
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by Shakar View Post
              Consumul pe GPL e ceva mai mare ca ala pe benzina dar nu ar trebui sa fie 2L / 100 km diferenta.
              am facut 220 km cu 50 lei

Comment

• in concluzie, g.p.l "rulzz" ))
                p.s: frumos loganel.frlicitari pentru el si la cat mai mult asfalt lasat in urma, fara accidente

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
                  dupa ce depasesti 4000RPM sa treaca pe benzina.Aici sunt cazurile cand ai nevoie de putere,gen depasire!!
                  Sper ca n-ati ratat esentialul din spusele batranului nea Matheo!!
                  Nu poti inlocui "natur" cu silicoane si sa zici ca-i la fel.
                  Zicea cineva mai sus ca e normal sa creasca cu 2% consumul. Pai cum sa nu creasca daca mai cari si-un tomberon de gaz dupa tine?

Oricum felicitari pentru achizitie.
                  :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• puteam sa o setez sa treaca pe gaz la 4500 rpm sau MAP 850, dar nu, merge pe gaz toata plaja de 6500 rpm indiferente de map.

mai poate fi setata ca in timpul functionarii pe gaz sa se injecteze si o cantitate redusa de benzina.

Comment

• Cum se face reglajul pe gaz?

Comment

• asta e intrebare de baraj sau cum ? habar nu am. nu ma intereseaza si nici nu vreau sa aflu.

in alta ordine de idei :

prezoanele de fabrica au cedat. de ce ? pentru ca sunt niste mizerii

tot imi batea ceva la roata si nu intelegeam ce. facea clonc clonc. am verificat toata directia de 3 4 ori. am zis ca sunt amortizoarele... la viteze mari cand puneam frana vibra volanul.

am zis sa schimb amortizoarele. zis si facut. am pus Monroe Black ( mai dure decat stock si mai scurte cu putin de tot ) cand sa strang roata am ramas cu un prezon in mana.
                        se observa ca toate sunt mancate pe mijloc.

cu amortizoarele astea sta mai bine pe schimbari bruste de directie si raspunde foarte prompt la frane. nu se lasa de bot deloc
                        Attached Files

Comment

• Vezi ca a mai fost cineva de aceeasi parere si pana la urma si-a dat seama ca era de la janta. ca se ascutisera la gauri si ii rupea prezoane in prostie. Asta in cazul in care nu au fost stranse pana la refuz.

In rest asteptam sa ne spui parerea cu gpl-ul dupa vreo 10k km sa vedem daca mai fac si altii ... tuning d-asta
                          B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• S au lungit prezoanele. Atingeau in portfuzeta in spate. Au luat forma de holzsurub
                            Jantele sunt ok.

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

• 10 caractere
                              Attached Files

Comment

• Si dr_mke parca a patit asa cu prezoanele.

Cat ai dat pe amortizoarele Monroe ?
                                '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google