Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by vitriol View Post
    Auzi, instalatia pentru 1.4 este la aceiasi bani?
    da aceiasi bani. 2350 lei. sunt identice

ce sa mai trendsetter in devenire

Comment

• cam Speedu e trendsetter
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• Trandsetter-ul este pretul de 6.2 lei/l de benzina, ca daca ar fi fost 3.7 lei/l, ca acum 3 ani, nu m-as fi gandit la GPL.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• puneti va GPL cat mai e si asta 3 lei / litru. mie imi pare rau ca nu am pus de mai de mult.

am mai avut un Cielo pe GPL acum 4 ani. erau alte vremuri atunci 1,55 lei GPL ul...

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
            Ceva nu e in regula...am facut plinul...120 lei.
            Am mers cum am scris mai sus Buc - Brasov -Cheia -Ploiesti 320 km
            M am plimbat toata ziua prin Ploiesti...imi ajunge si pentru Bucuresti si inca 1 2 zile de oras.
            Mai am 40% din rezervor
            Asa bine se iese la bani ???

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner
            Mah tu ai mancat fasole si ai 'suplimentat' gazul!

Acum serios vorbind... ne amagim ca ne iese consumul 5% in oras- dar asta e doar un confort mai mult..spiritual- si se datoreaza faptului ca pretul benzinei a ajuns la marea nesimtire de 6.16 lei.
            De fapt din 2008 pana acum veniturile au ramas cam aceleasi iar pretul benzinei a crescut de la 2.8 ron la 6.2 ron.
            Rusinica...
            Saab 9-5 Aero

Comment

• Se pare ca s-a facut o alegere buna. Din moment ce omul iese cu 50% mai putin pe costurile de exploatare nu vad ce e rau in asta. Trebuie sa urmarim evolutia si sa vedem daca acele mituri in legatura cu diferite defectiuni isi vor face aparitia.
              In rest... Multi km fara incidente!

Comment

• Ca o paranteza si eu am montat BRC My11 in aceeasi zi cu Alex- am mers amandoi.
                E o placere sa faci plinul cu 100 ron (eu am rezervor de 40 litri intra cam 33) si sa mergi cu 140 stiind ca ai consum 5% calculat in benzina.
                Acum ma duc cu masina la serv pentru ca ma costa cat metroul
                (s-a facut abonamentul la metrou 50 lei).
                Saab 9-5 Aero

Comment

• am fost azi la R.A.R sa omologhez instalatia.

cum am intrat...are suspensii nu ? da bateria ce e cu ea ? are si evacuare ca e un pic zgomotoasa, vedem la noxe....si foliile de pe fata cand le ai dat jos, ieri ? deja ziceam...e clar

pana la urma totul a decurs fara probleme, nu s au legat de nimic. a iesit perfect la noxe atat pe GPL cat si pe benzina .

cost total 155 lei si 3 ore de asteptat
                  Attached Files

Comment

• Prostia asta cu efectele negative asupra moturului din cauza gpl-ului sunt prostii,va zic eu,am avut un opel astra gpl si am mers in jur de 150 de mii numa pe gpl si nu a avut nici pe dracu,nimic.

Comment

• Unde te-au trimis la R.A.R ??? Si sa imi dai un pm cu ce acte iti trebuie
                      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                      sigpic

Comment

• CI, talon, actele primite la montaj, buletin si 160 lei

fara folii pe fata, leduri, tobe sport, xenoane sau alte alea. se uita la astea inainte sa se apuce de omologare

Comment

• Macar cu suspensia ai dat-o la pace? Vreau sa le fac o vizita. Mai am doar suspensia pe ea.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• nu au zis ma nimic. doar erau curiosi si tot ma intrebau cum sta pe drum. ziceau ca le place
                            nu stiu sa existe vreo lege in baza careia sa se lege de susensie

Comment

• In mod normal n-ar trebui sa se lege de nimic din moment ce tu te duci sa-ti iei omologare pentru gaz.
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Omologarea individuala se efectueaza pentru vehiculele rutiere prezentate la RAR si care se gasesc intr-una din urmatoarele situatii:
                                .....
                                c)vehicule rutiere inmatriculate in Romania, dar la care s-au modificat caracteristicile constructive mentionate in CIV.(in CIV e mentionat ca si combustibil benzina, nu GPL)
                                Omologarea individuala se acorda unui vehicul care are un numar de identificare valid, indeplineste conditiile constructive precizate in RNTR-7 si care a fost declarat admis la verificarea starii tehnice efectuata in baza planului de operatii din RNTR-1.
                                Deci sunt destule motive de respingere.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google